ANNELER GÜNܒNDE IŞIN KARACA SAHNE ALDI Haberi

ANNELER GÜNܒNDE IŞIN KARACA SAHNE ALDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Anneler Günü” özel konserinde Işın Karaca sahne aldı.

Kamil Ocak Spor Salonu'nu dolduran binlerce Gaziantepli, sevilen şarkılarını seslendiren Işın Karaca ile eğlenceli bir haftasonu geçirdi. Yüksek enerjili sahne performansıyla dikkati çeken Işın Karaca, konser boyunca sevenleri tarafından uzun süre alkışlandı.

Gaziantep'te kendisini evindeymiş gibi hissettiğini belirten Işın Karaca, tüm annelerin gününü kutlayarak seslendirdiği parçaları tüm annelere armağan etti. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, konser sonunda günün anısına Işın Karaca’ya çiçek ve kutnu şal takdim etti.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-05-13
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Kamil Ocak Spor Salonu
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,

• BAŞKAN ŞAHİN, OĞUZELİ KÜLTÜR KAPISI'NI İNCELEDİ

Mezopotamya ve Akdeniz’in birleştiği topraklarda var olduğu ilk günden itibaren birbirinden farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan Gaziantep, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in önderliğinde Kültür Kapısı Projesi’ni hay