BİKAP ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE BİKAP ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ BAŞLADI.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Gaziantep Sanat Merkezi’nde BİKAP “Başarılı İş Kadınları Platformu” tarafından düzenlenen Alışveriş Şenliğinin açılışı 7 Kasım’da Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’nin başarılı iş kadınlarının İstanbul markalarıyla marka şehir Gaziantep’e geldiğini belirterek, “’Gaziantep’e gelme zamanı’ sloganıyla çok özel bir kampanyamız var. Neden Gaziantep’e geleceksiniz? Çünkü bir kültür ve sanat merkezi olan Gaziantep’e geleceksiniz, bir lezzet başkenti olan Gaziantep’e geleceksiniz. Ailesiyle Türkiye’nin ve Avrupa’nın en güzel Hayvanat Bahçesini görmek için Gaziantep’e geleceksiniz. Bu güzel mozaiği içerisinde BİKAP’ın şehrimizde olması, İstanbul’un gözde markalarıyla burada olması önemli” şeklinde konuştu. Konuşmasının ardından BİKAP Alışveriş Şenliği’nin kurdelesini kesen Başkan Şahin, stantları tek tek gezdi.

Başarılı iş kadınları Bilge Kuru Eren, Lion Diamond, Kurucusu Öznur Yakın ve Ebru Erbaş’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen,  alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getiren projede Özlem Yıldız,  Aslı Şen,  Pınar Altuğ Atacan,  Ayşe Tolga, Fulya Gündoğdu, Sinem Güven, Emel Yıldırım ve Melda Aksu gibi isimler de markalarıyla alışveriş şenliğinde yer almaktadır.

İki gün sürecek şenlikte kurulan özel stantlarda, birbirinden ünlü markaların yanı sıra  Gaziantep Rotary Kulüp tarafından organ bağışı standı veTürkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Basketbol eski Milli Takım Oyuncusu ve Menajeri Kerem Tunçeri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan’ın imzalı formaları, Galatasaray Kulübü Kalecisi Mustela’nın eldivenleri, Galatasaray’dan Selçuk İnan ve Gomis’in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe’den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu Valbuena Robin Van Persie’nin tüm takım imzalı formaları ve topları, Beşiktaş Kulübü’nün tüm takım imzalı formaları satışa sunulmaktadır. Standtan elde edilecek gelir ise,  Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacaktır.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2017-11-07
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Gaziantep Sanat Merkezi