BÜYÜK GAZİANTEP SİRKİ GÖSTERİLERİNE BAŞLADI

Dünyaca ünlü sirk gösteri grubu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde Gaziantep’te muhteşem gösterilerine başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı organizasyonuyla, Şahinbey Spor Salonu’nda gerçekleşen sirk açılışında birbirinden heyecanlı gösteriler, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer, Abdülkadir Yüksel ile gösteriyi izlemeye gelenler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Yaklaşık 4.000 kişinin katılımıyla gerçekleşen açılış gösterisinde; Atlı gösteri, çember, yer-hava akrobasisi, ip cambazlığı, palyaçolar, salıncak gösterisi, jonglor gibi alanlarda izleyenleri hayran bırakan sirk grubu yaklaşık 1,5 saatlik gösteri yaptı.

Gösteri sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  Gaziantep’in dünyada en iyi ve en güzeline layık olması gerektiğini söyledi. Şahin, “Biz istiyoruz ki sizler ülkemizin ve dünyanın en başarılı öğrencileri olun. Ama bu tek başına matematik ve fizikle olmuyor. Sanatsal ve kültürel çalışmalar da olmalı. Bu açıdan dünyadaki bütün güzellikleri Gaziantep’in de görmesini istiyoruz. Onun için dünyaca ünlü sirk grubunun gösterisini bugün burada başlattık. Bunun devamı gelecek inşallah” dedi. Sirk grubuna teşekkür eden Şahin, estetiğin, genlerin ve fiziğin nasıl uzadığını, nasıl bir mucizevi duruma dönüştüğünü bugün gördüklerini söyleyen Şahin,   “Bugün bize bir şey daha gösterdiler ki bu da işini sevme ve işinde uzmanlaşma durumu. İşini nasıl iyi yaptığın zaman ortaya iyi bir iş çıktığını bize gösterdiler. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gösteri sonrasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından sirk grubuna çiçek takdim edildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda yapılan sirk grubu gösterileri, 14 Mayıs Pazar günü Şahinbey Karataş Spor Salonu’nda başladı. Hafta içi 10.00 ve 13.00 seansları, hafta sonu ise 14.00 ve 18.00 seanslarında gerçekleştirilecek olan gösteriye tüm halkımız davetlidir.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2017-05-14