BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMITT TURİZM FUARI'NDA Haberi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMITT TURİZM FUARI'NDA

Turizm dünyasının en önemli buluşma noktası olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihlerinde 23. kez İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT, dünya turizm profesyonellerinin ve tatil tüketicilerinin buluşma noktası oldu.

Dört gün boyunca süren fuarda Otelcilik İşletmeleri, Turizm İşletmeleri, Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları, Turizm Tedarikçileri, Resmi Kurum ve Kuruluşlar, Diplomatik Temsilcilikler, Etkinlik Organizatörleri, Akademik Kurum ve Kuruluşlar ve Diğer Turizm Faaliyetleri gibi farklı sektörleri bir araya getirdi.

Rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ağırlayan EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve işbirlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdürüyor. Bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika kıtaları dahil 100’den fazla ülkeden 700’ü aşkın davetli tur operatörünü ağırladı.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB desteğiyle birlikte Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenen, yerli ve yabancı ziyaretçilerin katıldığı fuarda, Gaziantep ili olarak Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası, GATOD ve TURSAB BYK Başkanlığı işbirliği ile  hazırladığımız stant ile yerimizi aldık.

Fuar süresince standı ziyaret eden misafirlere tanıtım broşürleri ile bilgilendirmeler yapıldı ve yöresel lezzetler ikram edildi.  Gaziantep standımızı İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA, Gaziantep Valisi Davut GÜL, Türsab Başkanı Firuz BAĞLIKAYA, ÇEKÜL Başkanı Metin SÖZEN, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay YILDIRIM başta olmak üzere İstanbul'da faaliyet gösteren Gaziantepliler Dernek Başkanları ve üyeleri, ANELSANDER Başkanı ve Üyeleri, pek çok ilin Başkanları, Kültür Müdürleri ziyaret ettiler.

Fuarda Standımız 4 gün boyunca yaklaşık 10.000 yerli ve yabancı misafir tarafından ziyaret edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-02-05
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi