BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMITT TURİZM FUARI'NDA Haberi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMITT TURİZM FUARI'NDA

Turizm dünyasının en önemli buluşma noktası olan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak-3 Şubat 2019 tarihlerinde 23. kez İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT, dünya turizm profesyonellerinin ve tatil tüketicilerinin buluşma noktası oldu.

Dört gün boyunca süren fuarda Otelcilik İşletmeleri, Turizm İşletmeleri, Tur Operatörleri, Seyahat Acentaları, Turizm Tedarikçileri, Resmi Kurum ve Kuruluşlar, Diplomatik Temsilcilikler, Etkinlik Organizatörleri, Akademik Kurum ve Kuruluşlar ve Diğer Turizm Faaliyetleri gibi farklı sektörleri bir araya getirdi.

Rekor seviyede yabancı ziyaretçiyi ağırlayan EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve işbirlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdürüyor. Bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu ve Latin Amerika kıtaları dahil 100’den fazla ülkeden 700’ü aşkın davetli tur operatörünü ağırladı.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB desteğiyle birlikte Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenen, yerli ve yabancı ziyaretçilerin katıldığı fuarda, Gaziantep ili olarak Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Odası, GATOD ve TURSAB BYK Başkanlığı işbirliği ile  hazırladığımız stant ile yerimizi aldık.

Fuar süresince standı ziyaret eden misafirlere tanıtım broşürleri ile bilgilendirmeler yapıldı ve yöresel lezzetler ikram edildi.  Gaziantep standımızı İstanbul Valisi Ali YERLİKAYA, Gaziantep Valisi Davut GÜL, Türsab Başkanı Firuz BAĞLIKAYA, ÇEKÜL Başkanı Metin SÖZEN, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay YILDIRIM başta olmak üzere İstanbul'da faaliyet gösteren Gaziantepliler Dernek Başkanları ve üyeleri, ANELSANDER Başkanı ve Üyeleri, pek çok ilin Başkanları, Kültür Müdürleri ziyaret ettiler.

Fuarda Standımız 4 gün boyunca yaklaşık 10.000 yerli ve yabancı misafir tarafından ziyaret edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-02-05
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• ULUSLARARASI DAĞ BİSİKLET YARIŞLARINA 350 SPORCU KATILDI

10 kategoride 24 şehirden 350 sporcunun yarıştığı organizasyonda; yıldız erkekler, yıldız bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar, masterlar 30+, 40+, 50+, elit bayanlar ve elit erkekler kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Sabahın erken saatlerinde Erik&cced

• BÜYÜKŞEHİR, SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA ÜST SIRALARDA

SOSYAL PAYLAŞIM ALANINA GÜÇLÜ ADIM Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, güncel gelişmeler karşısında kayıtsız kalmadı, günümüzün en etkili medya araçlarından sosyal medya aracılığıyla Gazianteplilere ulaşt

• BAŞKAN ŞAHİN, MAZBATASINI ALDI

31 Mart 2019’da gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda belediye başkanlıkları kesinleşen adaylar mazbatasını almaya başladı. Seçimlerde yüzde 54 oyla en yakın rakibine iki kat fark atarak kazanan Büyükşehir Beled

• BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE "ZAMAN YÖNETİMİ" EĞİTİMİ

İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve eğitimci Şefika Şule Erçetin tarafından verilen eğitimde özetle şunlar anlatıldı: “Zaman yönetimi eğitim semineri yöneticilerin ve çalışanların zamanı daha

• ENKAZDAN ÇIKARILAN 3 YAVRU SANSAR'A GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİ SAHİP ÇIKTI

Henüz 15 günlük olan 3 yavru Sansar’ı süt ile besleyen hayvanat bahçesi görevlileri, yavruların üşümemesi için kuvöz içinde çocuk bezine sararak koruyorlar. Yavru Sansar’ları günde en az 5–6

• BÜYÜKŞEHİR'DEN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Milli Eğitim İl Müdürlüğü, UNİCEF, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanı

• BÜYÜKŞEHİR, KREŞLERİYLE GÖZ DOLDURDU!

Gönül belediyeciliğinde bir model olan büyükşehir, yoğun iş hayatında yer alan anneleri unutmadı. Annelerin bir yandan bebeğinin beşiğini sallarken diğer taraftan yemeğini yaptığını dillendiren başkan Fatma Şahin, iş dünyasında “Ben de V

• GAZİANTEP, RENGÂRENK ÇİÇEKLERLE BEZENDİ

Her fırsatta, yeşilin her tonuna karşı gösterdiği hassasiyetle dikkati çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yeşil alanı artırdı, şehir oksijen solumaya başladı. Kentin gri yüzü, rengârenk bir yüze dönüşt&uum