BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSUNDAN 25 ARALIK’A ÖZEL KONSER Haberi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSUNDAN 25 ARALIK’A ÖZEL KONSER

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından 25 Aralık etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından konser etkinliği gerçekleşti.

28 Aralık tarihinde Büyükşehir Konferans Salonu’nda gerçekleşen konserde Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği korosu tarafından Gaziantep yöresine ait türküler ve farklı yörelere ait kahramanlık türküleri seslendirildi. Konser esnasında yörelere özgü oyunların da sergilendiği konser katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Konserin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin adına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay ve Gaski Genel Müdür Yardımcısı Settar Çanlıoğlu tarafından koro şefi Yaşar Seçkin’e çiçek takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2017-12-28
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Konferans Salonu
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,