ÇOCUKLAR YAZAR BESTAMİ YAZGAN İLE BULUŞTU Haberi

ÇOCUKLAR YAZAR BESTAMİ YAZGAN İLE BULUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gaziantep Çocuk Kütüphanesi’nde “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği ile çocukları, çocuk ve genç kitapları yazarlarıyla buluşturmak, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, Çocuk Kütüphanesinin tanınmasını sağlamak amacıyla, kitapsever dostlarını yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü 5 Ocak tarihinde “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği ile Gaziantep ilinde bulunan İlkokullar ve liseleri hem çocuk kütüphanesinde hem de okullarda Çocuk Kitapları yazarı Bestami Yazgan ile buluşturdu.

Çocuk dostu yazar Bestami Yazgan’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte,  minik okurlara “Çıtı Pıtı Kutu Kutu Şiirler”, “Gülü İncitme Gönül”, “Gönül Fotoğrafı”, “Bu Vatan Bizim”, Yıldızlara Astık Yüreğimizi” ve “Şimdi Sevda Yürüsün” kitaplarından bahseden yazar, çocuklar ile sohbet etti. Çocukların yazarla buluşmasındaki mutluluk ise görülmeye değerdi.

Muhteşem kalemiyle şeker tadındaki şiirler hep bir ağızdan bağıra çağıra okunarak çocukların zihninde büyük yankı uyandırdı. Etkinliğe katılan her öğrenciye söyleşi sonunda, yazarın imzalı kitapları hediye edilerek, okuma atölyeleri düzenlendi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-01-05
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Çocuk Kütüphanesi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,