ÇOCUKLAR YAZAR İBRAHİM ÜNSAL İLE BULUŞTU Haberi

ÇOCUKLAR YAZAR İBRAHİM ÜNSAL İLE BULUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliği ile çocuk ve gençleri kitap yazarlarıyla buluşturmak, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, Çocuk Kütüphanesinin tanınmasını sağlamak amacıyla, kitapsever dostlarını yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gaziantep Çocuk Kütüphanesi’nde 8 Şubat tarihinde gerçekleşen  “Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor” etkinliğinde ise, çocuk kitapları yazarı İbrahim Ünsal konuk oldu.

8 Şubat 1921 tarihinde Gazilik unvanı ile onurlandırılan Gaziantep’in 97. Yıl dönümünde, vatan sevgisine gönül vermiş, dış güçlere karşı amansız mücadele veren Antep halkının önemli kahramanları arasında yer alan “Şahin Bey” i konu alan yazar İbrahim Ünsal’ ın “Şahin Bey” adlı kitabının söyleşi ve imza günü etkinliği gerçekleşti.

Gaziantep ilinde bulunan İlkokullar ve liseleri hem çocuk kütüphanesinde hem de okullarda iki gün boyunca devam eden etkinlik 5 seans gerçekleşerek çocuklarla keyifli vakit geçirildi. 458 çoçuğa ulaşılan etkinlikte, katılan öğrencilere kitap hediye edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-02-08
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Çocuk Kütüphanesi