DOĞAN CÜCELOĞLU VE POLAT DOĞRU İLE "ÖĞRETMEN OLMAK" SÖYLEŞİSİ Haberi

DOĞAN CÜCELOĞLU VE POLAT DOĞRU İLE "ÖĞRETMEN OLMAK" SÖYLEŞİSİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Psikolog Doğan Cüceloğlu ve Yazar Polat Doğru ile "Öğretmen Olmak" ve "Öğretmenim Bir Bakar mısın?” konulu söyleşi gerçekleşti.

Doğan Cüceloğlu, öğretmenin bir çocuğun ya da gencin hayatını nasıl değiştirebileceğini kendi hayatından ve deneyimlerinden örnekler vererek anlattı. Hangi eğitim sistemi olursa olsun, teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, öğretmenin öğrenciyle göz göze geldiği anın, öğrencinin gönül kapısından girerek zihne ulaştığı ve eğitimin başladığı vurgusunun yapıldığı programda Polat Doğru da çocuğun temel duygu gereksinimleri üzerine bilgiler paylaştı. Sadece eğitimin değil, ülkenin lokomotifinin öğretmen olduğu, gücünün sınırının tahminlerin çok ötesinde olduğunun altını çizdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkamil Konferans Salonu’nda düzenlenen iki söyleşi programına yaklaşık 3 bin öğretmen katılım gösterdi. Söyleşi programının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin adına, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürü Hüseyin Ateş tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Doğan Cüceloğlu ve Polat Doğru adına bağışlamış olduğu fidan sertifikası takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-11-24
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Şehitkamil Konferans Salonu
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.