DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 95.YILDÖNÜMÜ RESMİ KUTLAMALARI

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıldönümü kapsamında kutlamalar yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Çelenk Koyma töreniyle başlayan kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Vali Ali YERLİKAYA, Garnizon Komutanı Ömer ERSEVER ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma ŞAHİN tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Gazilik Madalyası Bayrağa toka edildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen Çelenk koyma töreni ardından topluca Şehitler Abidesine hareket edildi. Demokrasi Meydanı, Maarif Kavşağı ve Atatürk Bulvarı girişi güzergâhının kullanıldığı kortej yürüyüşü, Büyükşehir Belediyesi Bando takımı ve Şahinbey Belediyesi mehteran takımının performansı eşliğinde gerçekleşti.

Şehitler Abidesi’nde Garnizon Komutanlığı Saygı Mangası tarafından saygı atışı yapıldı. İl Müftüsü tarafından şehitler için dua okundu. Şehitler Abidesi ziyaret edildi. Vali, Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekilleri tarafından şehitliğe çiçek buketleri bırakıldı.

25 Aralık Resmi törenlerine; protokol mensupları mülki ve askerî erkân ile resmî kurumların yöneticileri, siyasi parti başkanları ve mensupları, oda ve borsa temsilcileri, Türkiye Gazileri Koruma ve Dayanışma Vakfı Merkez Şubesi, Gaziantep Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gaziantep Şubesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Merkez Şubesi mensupları, engelli vatandaşlar, misafir gaziler, lise ve dengi okulların bayrak ve flama grupları ile halkımız katıldı.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2016-12-25
Etkinlik Saati 11:00
Etkinliğin Yapılacağı Yer 15 Temmuz Demokrasi Meydanı-Şehitler Abidesi
Bilet Satış Yerleri -
Bilet Fiyatı -

• FOTO SAFARİ’DE DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Foto muhabiri Coşkun Aral ve ekibiyle birlikte Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Safari Parkı'ndaki hayvanların fotoğraflarını çeken 120 öğrenciden dereceye giren 31 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Törende öğrencilerin &ccedi

• GAZİANTEP HAYVANAT BAHÇESİ’NE BİR GÜNDE 90 BİN ZİYARETÇİ

Aynı gün açılışı yapılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayvanat bahçesinde kurulan Türkiye’nin ilk ve tek Zooloji ve Doğa Müzesi’de ziyaretçi akınına uğradı. Gaziantep Hayvanat Bahçesi, Türkiye’ni

• ÇOCUKLARIN COŞKUN ARAL İLE FOTO SAFARİ KEYFİ

Daha önceden belirlenen 100 çocuk, foto muhabiri Coşkun Aral ve ekibiyle birlikte Gaziantep Hayvanat Bahçesi ve Safari Parkı'ndaki hayvanların fotoğraflarını çekti. Program kapsamında çocukların çektikleri fotoğraflar arasından yapılacak eleme so

• ÇOCUKLAR İÇİN DE ŞİMDİ GAZİANTEP ZAMANI

Oğuzeli ve Araban merkezden, Yazılı Köyü, Dokuzyol Köyü, Doğanpınar, Yeşildere, Çaybaşı, Körkün, Sarıtepe, Elif, Hisar, Gökçepayam, Fakıl köylerinden, merkez ilçelere bağlı Yayıktaş, Sırasöğüt, Karaburç kö

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR, İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından 9 İlçede 43 araç-makine ve 95 personel ile halk sağlığını korumak için sivrisinek, karasinek, larva ve  fare mücadelesi yapılıyor. Durgun sular, foseptikler, gübrelikler, rögarlar, inşaat al

• “HARFLERİN SIRRI” SERGİSİ GAZİANTEP’TE AÇILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanat Merkezi’ndeki serginin açılışında, Kutlu Doğum Haftası’nda olunduğunu hatırlatarak, İslam’ın sevgi ve barış olduğunu söyledi. Hüsn-ü Hat’ın yazılma sebebini anlata

• GAZİANTEP’TE ALTIN FISTIK SES YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Yarışma Genel Direktörünün birlikte oluşturacakları Düzenleme Kurulu tarafından gerçekleştirilecek olan yarışmada yarışmacılar,  TRT Repertuarına kayıtlı bir adet eserle değerlendirmeye alınacaklardır.

• BÜYÜKŞEHİR ŞEHİTKAMİL BÖLGESİNDE 143 KM ASFALT YAPTI

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Taşra ilçe ve köylerin yanı sıra yeni kurulan yerleşim birimlerinin yeni yol ve asfalt çalışmaları