GAP GÖRME ENGELLİLER OKULU ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK KÜTÜPHANESİ İLE BULUŞTURULDU Haberi

GAP GÖRME ENGELLİLER OKULU ÖĞRENCİLERİ ÇOCUK KÜTÜPHANESİ İLE BULUŞTURULDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, GAP Görme Engelliler Okulu öğrencileri engelsiz kütüphane olan Çocuk Kütüphanesi ile buluşturuldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler ve Kütüphane Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinlikle, GAP Görme Engelliler Okulu öğrencileri kitap ve kütüphane ile buluşturularak, gün boyunca çeşitli oyunlar, etkinlikler yapılarak, çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

“Görüyorum, Duyuyorum, Biliyorum Oyunu” ile keyifli vakit geçiren çocuklar, resim atölyesinde hayal güçlerini kullanarak resimler yaptılar, şarkılar söylediler.

Görme engelli çocuklarımız engellerin olmadığını, mühim olan şeyin engeli, engel olarak görmemekle mümkün olabileceğini gösterdiler. Bu toplumun önemli bir parçası olduklarını, onların da bize çok şey öğrettiklerini anlatmaya çalıştılar. Görmemenin, yaşamlarında varmak istedikleri noktaya ulaşmada bir engel olmadığının altını çizdiler. Hem eğlendiler, hem eğlendirdiler. Görebilen diğer bütün çocuklara iyi bir örnek teşkil edip, yol göstermede önemli bir yol kat ettiler. Kütüphanede çok iyi vakit geçiren çocuklarımız, mutlu ve memnun bir şekilde ayrıldılar.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-05-14
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,

• BAŞKAN ŞAHİN, OĞUZELİ KÜLTÜR KAPISI'NI İNCELEDİ

Mezopotamya ve Akdeniz’in birleştiği topraklarda var olduğu ilk günden itibaren birbirinden farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan Gaziantep, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in önderliğinde Kültür Kapısı Projesi’ni hay