GAZİ ŞEHİRDE BİLİMİN VE SANATIN DİLİ Haberi

GAZİ ŞEHİRDE BİLİMİN VE SANATIN DİLİ

‘Gazi Şehirde Bilimin ve Sanatın Dili’ Tübitak 4007 Bilim Şenliği Projesi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezegenevi ve Bilim Merkezi’de destek verdi.

Gezegenevi ve Bilim Merkezi tarafından öğrenciler için güç olarak algılanan bilimin zor taraflarının basite indirgenerek yalın bir dille tanıtılmasının amaçlandığı projede, bilimin heyecanlı ve eğlenceli yönünü teşvik edici; Azot, Volkan, Demir Kanaması, Mor Duman deneyi gibi çeşitli deneylerle yaklaşık 700 öğrenciye ulaşıldı.

Yapılan deneylerle bilimsel alt yapı ile birlikte gündelik yaşamdaki kullanım alanlarından bahsedilerek gerçek yaşamla ilişkisi kurduruldu.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-11-03
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Şahinbey Belediyesi Bilim Ve Sanat Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.

• BAŞKAN ŞAHİN, SOSYAL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

SOSYAL HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNULDU Şehirde yaşayan 1 milyon genci sahiplenen Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucunun yoğun kullanılan mahalleleri taradı, aileler uzman ekipler tarafından bilin