GAZİANTEP ULUSAL SANAT ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ Haberi

GAZİANTEP ULUSAL SANAT ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından “25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluşu" etkinlikleri kapsamında Gaziantep Ulusal Sanat Çalıştayı gerçekleşti.

20-24 Aralık tarihleri arasında 5 gün boyunca devam eden çalıştayda farklı disiplinlerde çalışan sanatçılar kendi gözlerinden Gaziantep'i resmettiler.

Gaziantep Sanat Merkezi’nde gerçekleşen çalıştay sonunda 25 Aralık tarihinde, Vali Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Prof. Dr. İlber Ortaylı ve birçok davetlinin katılımı ile serginin açılışı gerçekleşti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sanatın toplumdaki yeri ve öneminden bahsederek çalıştayda yer alan sanatçılara teşekkürlerini iletti.

Sergide Prof.Dr. Ahmet Şinasi İşler, Prof. Dr. Canan Deliduman, Prof.Dr. Melihat Tüzün, Prof. Dr. Nurseren Tor, Prof.Dr. Zeliha Akçaoğlu, Prof. Dr. Zuhal Arda, Doç.Dr. Elif Şenel, Doç.Dr. Nilgün Keskin Şener, Doç.Dr. Semih Büyükkol, Dr.Öğr. Üyesi Ahmet Türe, Dr.Öğr. Üyesi Hafize Pektaş, Dr.Öğr. Üyesi Şule Cihan Külük, Öğr.Gör. Gülfem Karslığil Marakoğlu, Öğr.Gör. Mehmet Aksoy, Arş.Gör.Dr. Ayşe Selcen Yücelen, Arş. Gör. Dr. Neslihan Öztürk, Arş.Gör. Bekir Baba, Mehmet Ahmet Bülez, Mehmet Gümüştekin, Mücahit Aydoğdu’nun çalıştay boyunca yapmış oldukları 40 eser sergilendi.

Sergi 25 Aralık-15 Ocak arası Gaziantep Sanat Merkezi'nde ziyaretçilere açık olacaktır

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-12-25
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Gaziantep Sanat Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.