GENÇLERLE SINAV KAYGISI Haberi

GENÇLERLE SINAV KAYGISI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Değerli Gençlik Buluşmaları” kapsamında Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ gençlerle buluştu.

Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ’ın katılımı ile 3 boyunca devam eden “Sınav Kaygısı” söyleşisiyle binlerce lise öğrencisine ulaşıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda 08-10 Ekim 2018 tarihleri arasında 9 seans gerçekleşen söyleşi öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.  Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ sınavlara hazırlanan öğrencilere sınav esnasında neler yapabilecekleri, sınav stresinden nasıl kurtulabilecekleri, sınavı gerçekten istedikleri zaman aslında çok rahat kazanabilecekleri konusunda bilgiler vererek öğrencileri motive etti.

Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ amacının, kendisiyle, ailesiyle, toplumuyla barışık, üretken ve mutlu gençler ortaya çıkarmak olduğunu vurguladı. Gençlere bu amaca doğru, doğru zamanda koşması, çaba göstermesi ve istedikleri, hayal ettikleri şeylerden vazgeçmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Sınav Maratonunda sınavın sadece bilgi ölçemeye yönelik olmadığını, stresin nasıl yönetileceği konusunda gençleri aydınlattı. “Sınav kolaydır! Yeter ki nasıl hazırlanacağını bil” diyerek hayatın kendi içinden, yaşanan başarı hikâyelerinden örnek vererek sınavlara hazırlanan liseli gençlerin ufkunu açtı.

Öğretmen ve öğrencilerden büyük ilgi gören “Sınav Kaygısı” söyleşi sonrasında konuşmacı Uzman Psikolog Dr. Faruk Öndağ, katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafları çekilerek kitaplarını imzaladı.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-10-10
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Konferans Salonu
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,