GEZEGENEVİ’NDE MİNİK ELLER İŞBAŞINDA Haberi

GEZEGENEVİ’NDE MİNİK ELLER İŞBAŞINDA

Okul öncesi çocuklarının sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ve bilimin eğlenceli yüzü ile tanıştırmak amacıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde “Minik Eller İşbaşında” projesi başladı.

2017-2018 Eğitim yılında Gezegenevi ve Bilim Merkezinde kurulan yeni anasınıfı konsepti ile 5-6 yaş okul öncesi öğrenci grubuna kişisel gelişim, sosyalleşme, bilime farklı bir bakış açısı kazandırmak amaçları ile Minik Eller İşbaşında projesine başlandı. Proje kapsamında hergün sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 gruba etkinlik yapılmaktadır. Proje doğrultusunda, yıl boyunca 4.000 okulöncesi öğrenciye ulaşılması planlanmaktadır.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2017-12-04
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Gezegenevi ve Bilim Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,