GÜVENEVLER SANAT MERKEZİ'NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE TASARIM ATÖLYESİ Haberi

GÜVENEVLER SANAT MERKEZİ'NDE ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE TASARIM ATÖLYESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Güvenevler Sanat Merkezi'nde Gaziantep Olgunlaşma Enstitüsü tarafından verilen destekle gerçekleştirilen “Öğretmenler Günü İçin Hediye Tasarımı” etkinliği çocukların katılımı ile gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Güvenevler Sanat Merkezi Mozaik atölyesinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar taş boyama çalışmaları yaparak öğretmenleri için kendi hediyelerini yapan çocuklar hem eğlenip, hemde kendi el emekleri ile öğretmenlerine hediyeler hazırladılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgenin ihtiyaçlarına yönelik olarak yapılan Güvenevler Sanat Merkezi, bölge halkının sanatsal faaliyetlerini sürdürdüğü merkez haline geldi. Güvenevler Sanat Merkezi; Cam Sanat Atölyesi, Mozaik Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi, Robotik Kodlama Atölyesi, Sağlıklı Yaşam Kursları, Seramik Atölyesi, Kısa Film Atölyesi, Geleneksel El Sanatları Atölyesi, Takı Tasarım Atölyesi gibi bir çok farklı branşta hizmet vermektedir.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-11-24
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Güvenevler Sanat Merkezi'
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.