İLÇELERDE İFTAR ZAMANI ETKİNLİKLERİNDE OĞUZELİ Haberi

İLÇELERDE İFTAR ZAMANI ETKİNLİKLERİNDE OĞUZELİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İlçelerde İftar Zamanı” etkinlikleri, 12 Haziran’da Oğuzeli ilçesinde gerçekleşti.

Ramazan’ın 26.gününde Oğuzeli Kaymakamlığı önünde düzenlenen İftar Sofrası ve Seyir-ü Sefa, Oğuzeli halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Adalet ve Kalkınma Bakanı-Ak Parti Gaziantep Millet Vekili Adayı Abdülhamit Gül, Ak Parti İl Başkanı Eyüp Üzücü, Ak Parti Milletvekili Canan Candemir Çelik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Yaşar Atılgan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı İhsan Kaya ve çok sayıda vatandaşın katımıyla gerçekleşen programda, iftardan önce Kur’an Tilaveti ve İlçe Müftüsü Yasettin Yılmaz tarafından dua okundu. Protokol konuşmalarının ardından ise, Seyir-ü Sefa Grubu konseri gerçekleşti.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-06-12
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Oğuzeli Kaymakamlık
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,