İLÇELERDE İFTAR ZAMANI ETKİNLİKLERİNDE YAVUZELİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “İlçelerde İftar Zamanı” etkinlikleri, 14 Haziran’da Yavuzeli ilçesinde gerçekleşti. Ramazan’ın 19.günü İftar Zamanı etkinlikleri kapsamında Yavuzeli Şehit İbrahim Solak İlkokulu'nda iftar programı ve Belediye Meydanı’nda ise Grup Tillo konseri düzenlendi.

Yavuzeli Kaymakamı Murtaza Ersöz, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu,  Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, Gaziantep Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Bağcı, Yavuzeli İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Nedim Siverekli, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı İbrahim Ağıllı, Yavuzeli ilçe Müftüsü Abdullah Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldığı programda iftar yemeği öncesi Hasan Alaparmak Cami İmamı Mehmet Fetih Yuvanç tarafından Kur'an-ı Kerim okunurken İlçe Müftüsü Abdullah Yıldırım tarafından iftar duası yapıldı. İftar sonrası konuşma yapan Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu "Bu mübarek ayda, bu mübarek günlerde, toplumumuzun bir araya gelmesini, dayanışma ve kaynaşmasını, birlik beraberliğin sağlanması açısından bu tür programları düzenlemiş bulunmaktayız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra Ak parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ'ın birlik ve beraberlik konuşmanın ardından, Yavuzeli Belediye Başkanlığı katkılarıyla belediye binası önünde düzenlenen Ramazan Şenliği başladı.

İftar sonrasında, çocuklar için Hacivat ve Karagöz canlı oyunu sahnelendi. Ardından ise yaklaşık 2500 kişinin katılımıyla Yavuzeli Belediye Meydanı’nda düzenlenen Grup Tillo Konseri Yavuzeli halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2017-06-14
Etkinlik Saati -
Etkinliğin Yapılacağı Yer Yavuzeli