JALE TEKİNALP YÜCEL KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ'NDE MOZAİK SANATI EĞİTİMLERİ VERİLİYOR Haberi

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne sahip, alanında dünyanın en büyüğü olan Zeugma Mozaik Müzesi'nin bulunduğu Gaziantep'te, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan Jale Tekinalp Yücel Kültür ve Sanat Merkezi'nde mozaik sanatı yeni nesillere öğretilmeye devam ediyor...

Gazi şehrimize gelen turistler Zeugma Mozaik Müzesi'ndeki mozaikleri gördükten sonra "Mozaik Sanatı" ile ilgili detaylı bilgi almak ve yapım tekniklerini görebilmek amacıyla mozaik eğitim merkezimizi de ziyaret ediyorlar.

Antik Dönem'den Çağdaş Dönem'e her alanda mozaik eğitimleri veren merkezimize gelen misafirlerimize aynı zamanda mozaik sanatını deneyimlemelerini de sağlıyoruz.

Jale Tekinalp Yücel Kültür ve Sanat Merkezi

Karagöz Mah. Kamber Sok. No:10/B

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-08-03
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Jale Tekinalp Yücel Kültür ve Sanat Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,