MUSEM'DE ÇOCUK YAZ ATÖLYELERİ SONA ERDİ Haberi

MUSEM'DE ÇOCUK YAZ ATÖLYELERİ SONA ERDİ

Küçük gurmelerimiz mutfağa girdiğinden beri masaların havası değişti:)

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki Mutfak Sanatları Eğitim Merkezinde gençler ve çocuklar mutfakta bol bol yemek ve kurabiye yapıp tatilin tadını çıkarttı.

Geleceğin şefleri, sevdikleri yemekleri hazırlamayı ve pişirmeyi öğrenerek, bu lezzetlerin tadını çıkartıp, sevdikleriyle paylaştılar. Genç şeflerimiz 1 ay süren eğitim sonrasında mezun olarak bu başarılarını, hak ettikleri sertifika ile taçlandırdılar. Yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-08-03
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,