NURİ ÇORBACIOĞLU "GÜZEL ATLAR ÜLKESİNDEN ERCİYES'E" FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI Haberi

NURİ ÇORBACIOĞLU "GÜZEL ATLAR ÜLKESİNDEN ERCİYES'E" FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sanatçı Nuri Çorbacıoğlu kişisel sergi etkinliği 15 Mayıs 2018  Salı günü  Gaziantep Sanat Merkezi’nde açıldı. Erciyes’in kanatları altındaki güzel atlar ülkesini, yani bilinen ismiyle Kapadokya’yı 10 yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla fotoğraflayan Nuri Çorbacıoğlu'nun 80 adet fotoğrafı sanatseverlerle buluştu. Sergide olan her bir fotoğraf hem kendi hikayesini hem de Nuri Çorbacıoğlu’nun hikayesini anlatmaktadır.

Sergi açılışına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay, Gaziantep Mimarlar Odası Eski Başkanı Sıtkı Severoğlu, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya, GİFSAD kurucu üyeleri Erol Doğaner, Utku Mersinli’nin yanı sıra pek çok ziyaretçi katıldı.

Sanatçı Nuri Çorbacıoğlu'nun sergisi 15 Haziran 2018 Cuma akşamına kadar devam edecektir.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-05-15
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Gaziantep Sanat Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,

• BAŞKAN ŞAHİN, OĞUZELİ KÜLTÜR KAPISI'NI İNCELEDİ

Mezopotamya ve Akdeniz’in birleştiği topraklarda var olduğu ilk günden itibaren birbirinden farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan Gaziantep, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in önderliğinde Kültür Kapısı Projesi’ni hay