ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ'NDE DR. ÖZGÜR BOLAT KONUK OLDU Haberi

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ'NDE DR. ÖZGÜR BOLAT KONUK OLDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Değerler Eğitimi kapsamında "Öğretmen Seminerleri" düzenleniyor.

11 Eylül'de Değerler Eğitimi kapsamında düzenlenen Öğretmen Seminerlerinin ilk konuğu Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat oldu. "Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?"    sorusundan yola çıkarak, bir başarı ve mutluluk modeli oluşturdu ve bu başarı modelini katılımcılarla paylaştı.

“Başarı, mutluluk getirir mi?,  Hangi aileler mutlu ve başarılı çocuk yetiştirir?, Yeteneğin geliştirilmesi neden genlere bağlı değildir?, Yetenek gerçekte             nasıl gelişir?, Övgü neden zararlıdır?, Övmek yerine ne yapılmalıdır?, Zeki çocuklar neden öğrenemez?, Çocuğa ödül           vermek onlara nasıl zarar verir?,  Rekabet neden motivasyonu düşürür?, Ceza neden işe yaramaz?, Yerine ne yapılmalıdır?, Çocuklarda sorumluluk duygusu nasıl geliştirilir?, Neden çocuklar teknolojiye bağımlıdır?, Ben dili neden zararlıdır?, Gerçek sevgi nedir ve çocuklar gerçekten nasıl sevilir?” sorularına dikkat çekerek, okullarda öğretmenlerin dikkat etmesi gerekenleri vurguladı.

İki seans gerçekleşen “Değerler Eğitimi’nin sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oya Alpay tarafından Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat’a; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Tema Vakfı’na Özgür Bolat adına bağışlamış olduğu fidan sertifikası takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-09-11
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Büyükşehir Konferans Salonu