OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNE GEZEGENEVİ VE BİLİM MERKEZİ TANITILDI Haberi

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNE GEZEGENEVİ VE BİLİM MERKEZİ TANITILDI

Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde yer alan deney cihazlarının kullanım amaçlarına değinilerek, okul öncesi çocukların buraya geldiği zaman yapabileceği aktivitelerle ilgili bilgiler aktarıldı.  Gezegenevi’ndeki belgesel ve sunumlar yapılarak  gelişmelere yön verecek öğretmenlerin sürece dahil olmaları için yeterliliklerinin artırılmasıGaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde “TÜBİTAK 4005 BİLİM PROJESİ” kapsamında okul öncesi öğretmenlerine Gezegenevi ve Bilim Merkezi tanıtıldı.

Gezegenevi ve Bilim Merkezi’nde yer alan deney cihazlarının kullanım amaçlarına değinilerek, okul öncesi çocukların buraya geldiği zaman yapabileceği aktivitelerle ilgili bilgiler aktarıldı.  Gezegenevi’ndeki belgesel ve sunumlar yapılarak  gelişmelere yön verecek öğretmenlerin sürece dahil olmaları için yeterliliklerinin artırılması konusunda bilgiler verildi. “Okul öncesi çocukların bilime olan ilgilerinin artmasında ve olumlu tutum geliştirmesinde, çocuklarda sağlam bilimsel temellerin oluşmasında öğretmenlerin kullandıkları öğretim yöntem ve teknikleri ile öğretmenin sergilediği tutum nasıl olmalıdır” gibi konular üzerinde duruldu. konusunda bilgiler verildi. “Okul öncesi çocukların bilime olan ilgilerinin artmasında ve olumlu tutum geliştirmesinde, çocuklarda sağlam bilimsel temellerin oluşmasında öğretmenlerin kullandıkları öğretim yöntem ve teknikleri ile öğretmenin sergilediği tutum nasıl olmalıdır” gibi konular üzerinde duruldu.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2018-09-07
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer