ÖZGÜR BOLAT İLE "MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR?" SEMİNERİ Haberi

ÖZGÜR BOLAT İLE "MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR?" SEMİNERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Bilimci Akademisyen Yazar Dr. Özgür Bolat’ı ağırladı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Müzeler ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından Eğitim Bilimci Akademisyen Yazar Dr. Özgür Bolat’ın katılımıyla “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” konulu seminer düzenlendi.

“Mutlu olmak için başarıya ihtiyaç var mıdır?”, Kimlerin mutlu olmak için başarıya ihtiyacı vardır?” soruları üzerinden katılımcılarla uzun süre fikir alışverişinde bulundu.

Mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmede temel felsefenin koşulsuz ebeveynlik olduğunu söyleyen Bolat, “Koşul konulan çocuk sevildiğini hissetmez dolayısıyla sevgiyi alamayan çocuk kendini güvende hissetmez ve özgüvensiz yetişir.” dedi. Uluslararası yapılan çalışma istatistiklerinden veriler aktararak hayattan örnekler veren Özgür Bolat renkli bir seminere imza attı.

Katılımcıların sorularını yanıtlayan Bolat, çocuğa küsme, utandıra, suçluluk hissi verme gibi durumların çocuğun üzerinde “Ben, ben olduğum için değerli değilim” duygusunu hissetmesine yol açtığını, bunun da çocuğun bütünlüğünü bozduğunu sözlerine ekledi.

Dr. Özgür Bolat son olarak, “Suyunu, toprağını, güneşini kendiniz sağlayın, çocuk kendi büyür.”  diyerek programı sonlandırdı.

Programın sonunda günün anısına Dr. Özgür Bolat adına dikilen fidan sertifikası Gaziantep Büyükşehir Belediye KUDEB Daire Başkanı Serdar Murat Gürsel tarafından takdim edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-03-11
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.