ÖZGÜR BOLAT İLE "ÖĞRENCİ MOTİVASYONU NASIL SAĞLANIR" SEMİNERİ Haberi

ÖZGÜR BOLAT İLE "ÖĞRENCİ MOTİVASYONU NASIL SAĞLANIR" SEMİNERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Eğitim Bilimci Akademisyen Yazar Dr. Özgür Bolat’ı ağırladı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Müzeler ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlen “Öğretmen Seminerleri” kapsamında “Öğrenci Motivasyonu Nasıl Sağlanır?” konulu semineriyle öğretmenlerle buluştu.

“Öğrenci Motivasyonu Nasıl Sağlanır?” adlı seminerde öğretmenlerle buluşan Özgür Bolat, “Çocuklarda ilgi nasıl oluşturulur?”, “Okulda ve evde iç motivasyon nasıl sağlanır?” gibi sorularına yanıt arayarak öğretmenlerinde katılımıyla soru-cevap şeklinde bir program gerçekleştirdi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-03-11
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.