SARA ŞAHİNKANAT ile MASAL DÜNYASINA YOLCULUK Haberi

SARA ŞAHİNKANAT ile MASAL DÜNYASINA YOLCULUK

DEĞERLİ ÇOCUK BULUŞMALARINDA ÇOCUK YAZARI SARA ŞAHİNKANAT KONUK OLDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Değerli Çocuk Buluşmaları” birbirinden değerli yazarların katılımlarıyla devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Müzeler ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından 12 Mart tarihinde çocuk kitabı yazarı Sara Şahinkanat’ın katılımıyla Gaziantep Çocuk Kütüphanesi’ nde söyleşi düzenlendi.

Gaziantep Çocuk Kütüphanesinde anaokulu öğrencileri ile bir araya gelen çocuk kitabı yazarı Sara Şahinkanat “Ahtapot Olmak Çok Zor” adlı kitabını çocuklarla beraber okudu. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken aynı zamanda beyin jimnastiği yaptı. Çocuklarla masal dünyasının kapısından girerek onları hoş bir yolculuğa çıkaran yazar, çocukların düşüncelerini alarak etkinliği sonlandırdı.

Katılan her çocuğa kitap hediye edilerek minik okuyucular Çocuk Kütüphanesinden uğurlandı.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-03-12
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer Çocuk Kütüphanesi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.