ZERRİN ÖZER İLE "DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" KONSERİ Haberi

ZERRİN ÖZER İLE "DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" KONSERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında Zerrin Özer konseri gerçekleşti.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konsere başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin olmak üzere çok sayıda müziksever katıldı.

Zerrin Özer, Fatma Şahin’in diğer siyasilerden ayrı bir yeri olduğunu, çalışmalarını takdir ettiğini dile getirdi. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak "Bize her gün kadınlar günü" ifadesini kullandı.

Sevilen şarkılarıyla dinleyenleri mest eden Zerrin Özer, sık sık istek parça aldı, salondakilerle sohbet etti. Gaziantep'in annesinin memleketi olduğunu ve kendisini hep Gaziantep aşkıyla büyüttüğünü dile getirdi. Kente gelirken çok duygulandığını ve Gaziantep’te olmaktan büyük bir gurur duyduğunu da ekledi.

Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda sanatçı Zerrin Özer’e GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, GTO Meclis Başkanı Hilmi Teymur ve GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı tarafından çiçek ve kutnu şal hediye edildi.

Etkinlik ile ilgili Resimler

Etkinlik Tarihi 2019-03-08
Etkinlik Saati
Etkinliğin Yapılacağı Yer GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi
Bilet Satış Yerleri
Bilet Fiyatı

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.