4 MEVSİM GAZİANTEP FOTOĞRAFLANACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca bu yıl birincisi düzenlenecek “4 Mevsim Gaziantep: İlkbahar-Yaz Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın İlkbahar-Yaz bölümü için 25 Haziran 2017'de başlayan başvurular, 15 Eylül 2017'de sona erecek. Yarışma, Türkiye'de alanında kademeli yapılacak ilk yarışma niteliği taşımasıyla dikkati çekiyor.

BU YARIŞMA BİR İLK

Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğinde "4 Mevsim Gaziantep: İlkbahar- Yaz 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması" 2 aşamalı, 4 ayrı mevsim için 2 ayrı kategoriden oluşuyor. Türkiye'de, alanında ilk olma özelliğiyle dikkati çeken yarışma, fotoğraf severleri heyecanlandırdı. Yarışmanın İlkbahar-Yaz bölümü için 25 Haziran 2017'de başlayan başvurular, 15 Eylül 2017'de sona erecek. Yarışmaya katılmak isteyen fotoğraf severlerin, Gaziantep'in tarihi ve turistlik yerleri ilkbahar ve yaz aylarında fotoğraflayanlar, yarışmaya katılabilecek.

FOTOĞRAF ARŞİVİ ZENGİNLEŞECEK

Fotoğraf kültürünü yaygınlaştırmak ve Gaziantep’in fotoğraf arşivini zenginleştirmek amacıyla yapılacak yarışma, her yaştan fotoğraf meraklısıyla buluşacak. “4 Mevsim Gaziantep – İlkbahar-Yaz Ulusal Fotoğraf Yarışması”, 4 Mevsim Gaziantep – İlkbahar (Renkli veya Siyah-Beyaz) ve 4 Mevsim Gaziantep – Yaz (Renkli veya Siyah-Beyaz) Sayısal (Dijital) kategorisi olmak üzere iki bölümden oluşacak.

SONUÇLAR 25 EYLÜLDE AÇIKLANACAK

Büyükşehir Belediyesi için önemli bir arşiv niteliğindeki yarışma, Türkiye'de, uzun soluklu, alanında kademeli yapılacak ilk yarışma olacak. Son başvuru tarihinin 15 Eylül 2017 Cuma günü olan yarışmada, 7 kişilik jürinin oylayacağı çalışmaların sonuçları, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü açıklanacak, dereceye giren çalışmalar ise parayla ödüllendirilecek.

Bu Haber 2017-09-12 10:27:32 Tarihinde Eklenmiştir.

• OĞUZELİ KARPUZATAN TESİSLERİ YENİ YÜZÜ İLE HİZMETE HAZIR

Büyükşehir, Gazianteplilere içindeki yüzme havuzu, restorandı, piknik masaları, piknik mangalları, soyunma odaları ve doğal şelalesiyle vatandaşlara yeni bir dinlenme alanı oluşturdu. Yaklaşık 40 bin metrekare alana kurulan Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, yeni gö

• BÜYÜKŞEHİR, İLÇE BELEDİYELERE ATIK ELEKTİRİK VE ELEKTRONİK EŞYALARI ANLATTI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayımlanan Atık Elektrik ve Elektronik Eşyaların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında Büyükşehir Belediyesi Başkanlığında ilçe belediyelere yönelik bilgilendirme çalışmaları yürütüldü.

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısının birinci bileşimi, Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında toplandı. Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa eden Büyükşehir Belediye Meclis 2’nci Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci’ni

• BÜYÜKŞEHİR’DEN SAĞLIK VE SPOR ALANINDAKİ BİR YATIRIM DAHA

60 bine yakın üniversite öğrencisinin yanı sıra 18 yaş altında 750 bin gencin yaşadığı Gazi şehir, sanayi, kültür ve gastronomi şehir kimliğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öncülüğünde gerçekleştirilen sağlık