4 MEVSİM GAZİANTEP FOTOĞRAFLANACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca bu yıl birincisi düzenlenecek “4 Mevsim Gaziantep: İlkbahar-Yaz Ulusal Fotoğraf Yarışması"nın İlkbahar-Yaz bölümü için 25 Haziran 2017'de başlayan başvurular, 15 Eylül 2017'de sona erecek. Yarışma, Türkiye'de alanında kademeli yapılacak ilk yarışma niteliği taşımasıyla dikkati çekiyor.

BU YARIŞMA BİR İLK

Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep İpekyolu Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFSAD) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğinde "4 Mevsim Gaziantep: İlkbahar- Yaz 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması" 2 aşamalı, 4 ayrı mevsim için 2 ayrı kategoriden oluşuyor. Türkiye'de, alanında ilk olma özelliğiyle dikkati çeken yarışma, fotoğraf severleri heyecanlandırdı. Yarışmanın İlkbahar-Yaz bölümü için 25 Haziran 2017'de başlayan başvurular, 15 Eylül 2017'de sona erecek. Yarışmaya katılmak isteyen fotoğraf severlerin, Gaziantep'in tarihi ve turistlik yerleri ilkbahar ve yaz aylarında fotoğraflayanlar, yarışmaya katılabilecek.

FOTOĞRAF ARŞİVİ ZENGİNLEŞECEK

Fotoğraf kültürünü yaygınlaştırmak ve Gaziantep’in fotoğraf arşivini zenginleştirmek amacıyla yapılacak yarışma, her yaştan fotoğraf meraklısıyla buluşacak. “4 Mevsim Gaziantep – İlkbahar-Yaz Ulusal Fotoğraf Yarışması”, 4 Mevsim Gaziantep – İlkbahar (Renkli veya Siyah-Beyaz) ve 4 Mevsim Gaziantep – Yaz (Renkli veya Siyah-Beyaz) Sayısal (Dijital) kategorisi olmak üzere iki bölümden oluşacak.

SONUÇLAR 25 EYLÜLDE AÇIKLANACAK

Büyükşehir Belediyesi için önemli bir arşiv niteliğindeki yarışma, Türkiye'de, uzun soluklu, alanında kademeli yapılacak ilk yarışma olacak. Son başvuru tarihinin 15 Eylül 2017 Cuma günü olan yarışmada, 7 kişilik jürinin oylayacağı çalışmaların sonuçları, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü açıklanacak, dereceye giren çalışmalar ise parayla ödüllendirilecek.

Bu Haber 2017-09-12 10:27:32 Tarihinde Eklenmiştir.

• RUMKALE DÜNYA TURİZMİNE HAZIRLANIYOR

Kültürel mirasın korunması, yaşatılması, tanıtılması ve turizme kazandırılması amacıyla bu yöndeki çalışmalara yoğunlaşan Büyükşehir, hazırladığı projelerle Gaziantep’i kültür kenti haline dönüştürecek. 2014-2017 yılları ara

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR “23.ULUSLARARASI BEYPAZARI VE YÖRESİ FESTİVALİ”NDE

Ankara  Beypazarı Belediyesinin düzenlediği 23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi'nin dedesi Gündüz Alp'in kabrinin bulunduğu Hırkatepe köyündeki kabrinde dualarla