9 BİN 500 ÖĞRENCİ BÜYÜKŞEHİR KURSLARINDAN SERTİFİKA ALDI

Büyükşehir Belediyesinin okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi amacıyla açtığı “Yaz Spor Okulları” sona erdi. Düzenlenen bir pragramla 9 branşta, 9 bin 553 öğrenciye sertifikaları verildi.

Büyükşehir Belediyesi Talat Özkarslı Spor Salonu’ndaki sertifika törenine katılan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kısa bir konuşma yaptı.

BAŞKAN ŞAHİN: ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR

Şahin, çocukların geleceği temsil ettiğini belirterek, "Sizler bizim canımızsınız, gözümüzün nurusunuz. 3 ay gibi uzun bir yaz tatilini boş geçirmemeniz için belediyemiz, yaz spor okulu açtı, sizler de bu okullardan yararlanmasını bildiniz. Çocukları, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için en önemli sosyal araçlardan birisi spordur. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmak için bu tür kurslar çok önemlidir. Sizler bir şehrin bir ülkenin altyapısısınız. Bunun içindir ki belediyemiz, altyapı çalışmalarını önemsiyor. Bir ülke geleceğini şekillendirebilmek için öncelikle çocuklara ve gençlere yönelik projeler geliştirmek zorundadır. Zaman aklını geliştirme zamanıdır. Bir taraftan zeki ve çalışkan olacağız, bir taraftan da yeteneklerimizi kullanacağız Sizlere güveniyoruz, geleceğimizin teminatı çocuklara ne kadar hizmet etsek azdır" dedi.

Büyükşehir Belediyesince açılan güreş, taekwondo,  karate,  basketbol, tenis, hentbol, voleybol, badminton ve yüzme branşında eğitim alan 9 bin 553 öğrenciye sertifikasını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi.

Sertifika dağıtımının ardından çektirilen toplu fotoğrafla program sona erdi.

Bu Haber 2017-09-11 13:07:51 Tarihinde Eklenmiştir.

• RUMKALE DÜNYA TURİZMİNE HAZIRLANIYOR

Kültürel mirasın korunması, yaşatılması, tanıtılması ve turizme kazandırılması amacıyla bu yöndeki çalışmalara yoğunlaşan Büyükşehir, hazırladığı projelerle Gaziantep’i kültür kenti haline dönüştürecek. 2014-2017 yılları ara

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR “23.ULUSLARARASI BEYPAZARI VE YÖRESİ FESTİVALİ”NDE

Ankara  Beypazarı Belediyesinin düzenlediği 23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi'nin dedesi Gündüz Alp'in kabrinin bulunduğu Hırkatepe köyündeki kabrinde dualarla