BAKAN GÜL'DEN, BAŞKAN ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAKAN GÜL'DEN, BAŞKAN ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Fatma Şahin’i, makamında ziyaret eden Adalet Bakan Abdulhamit Gül, 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesi başkan Şahin’e başarılar diledi. Gül, “Fatma Şahin, Gaziantep’in bacısı, ablasıdır. Her kesimden, her siyasi görüşten hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

GÜL:  BAŞKAN ŞAHİN, BAŞARI HİKAYESİ ORTAYA KOYDU

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığında olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, “Gaziantep’e kadın eli değdi, çok iyi oldu. Gaziantep, başkan Fatma Şahin’in özverili çalışmalılarıyla çok önemli mesafeler kat etti. Şehir, daha da gelişti, daha da yeşillendi, daha yaşanabilir kent haline geldi. Şimdi kalfalık döneminde başkanım, Gaziantep’e hizmet etmeye devam edecek. Başta cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere genel merkezimize bu kararlarından dolayı Gaziantep olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da tüm Gaziantep hemşerilerimizin desteğinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Hangi parti olursa olsun Fatma Şahin, Gaziantep’in bacısı, ablasıdır. Her kesimden toplumun farklı katmanlarından her siyasi görüşten hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz, bu desteği göstereceklerinden eminiz. Hep birlikte önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizi Gaziantep’e hem yerelde hem de merkezi hükümet anlamında artırarak devam edeceğiz. Bu çalışmalarda inşallah tüm Gaziantep genelinde en iyi sonucu alacağımıza inanıyoruz. Fatma Şahin başkanımız, hem merkezi hükümette bakanlık yaparak, hem genel merkezde kadın kolları başkanlığı yaparak, hem de yerel yönetimde bir başarı hikayesi ortaya koymuştur. Ben tekrar tebrik ediyorum. 31 Mart akşamı en iyi sonuçları alacağımıza inanıyorum. Gazianteplilerin güçlü desteğini bekliyoruz. Tüm milletvekilleriyle, teşkilatla yanınızda olacağız, destekçiniz olacağız, Allah utandırmasın. Gaziantep emin ellerde olacaktır” dedi.

ÇİNGENE KIZININ EKSİKLİKLERİ TAMAMLANDI

Geçen hafta içerisinde Çingene kızının eksik parçalarının getirildiğini hatırlatan Gül, şöyle konuştu: “Başkanıma çok teşekkür ediyorum, cumhurbaşkanımıza, Kültür Bakanlığına, emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başkanımız birkaç ay önce Amerika’daydı orada da temaslarda bulundu. Çingene kızın, tüm eksiklikleri tamamlanarak, bir bütün haline geldi, yalnızlığı ortadan kalktı. Yakın zamanda tüm Türkiye’yi Gaziantep’e davet ediyorum. Parçaların 10 bin kilometre ötede olması gerçekten içimizi acıtıyordu, bizleri üzüyordu. Aslının yerine gelmesi bizim için sevindirici bir durum. Zeugma, Çingene Kızı, Türkiye’nin Gaziantep’in kültürel mirasının geleceğe aktarımı açısından çok önemliydi, başkanın emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”

ŞAHİN: MİLLETE HİZMET YOLCULUĞUNA DEVAM EDECEĞİZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, bugün Gaziantep modelinin oluşmasında Adalet Bakan Abdulhamit Gül’ün liderliği ve milletvekillerinin takım ruhunun büyük bir etkisi olduğunu kaydetti.

Şahin, “Bu model tüm dünya tarağından konuşuluyorsa, bu başarıda herkesin katkısı var. En zor dönemde bölgemizi ülkemizi bir model olarak çıkarttık.  O yüzden bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte sorunları çözme konusunda, kurumsal kapasitemizi güçlendirme konusunda önemli bir tecrübe sahibi olduk. Allah’ın izniyle yeni dönemde de şehrin yaşam kalitesini yükseltme, sürdürülebilir kalkınma noktasında kalkınma yerelde başlar, demokrasi yerelde başlar anlayışıyla halkımızın desteğiyle millete hizmet etme yolculuğuna devam edeceğiz. Bu konuda en büyük gücümüz ekibimizdir” diye konuştu.

Bu Haber 2018-12-01 18:48:47 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP'İN KASTELLERİ KİTAPLAŞTIRILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş., “Gaziantep Livasları, Kastelleri ve Yeraltı Su Yapıları” adlı kitap yayımladı. Meltem Uçar editörlüğünde hazırlanan kitapta Zafer Okutucu, Metin Sözen, Ali Yamaç

• BAKAN KASAPOĞLU; GAZİANTEP SPORUN BAŞKENTİ OLACAK

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Gaziantep’e gelen Kasapoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Necip Fazıl Kısakürek Eğitim Akademisi’nin açılışın yaptı. Bakan Kasapoğlu burada yaptığı