BAŞKAN ŞAHİN: BELEDİYECİLİK SAHADA YAPILIR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,  belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için halkla birlikte bu yola çıktıklarını söyledi.

Bir taraftan Suriye’den Türkiye sınırına dayanan sığınmacılara kucak açan, diğer yandan kalkınma hamlesini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışan Gazi şehir, Başkan Şahin’in başkanlığında tarihi, kültürel ve turizme dönük projelerle model oldu, ulusal ve uluslararası platformda ses getirdi, ödüllerle taçlandı. Çalışmalarıyla başarı hikayesi yazan Şahin, kentin eğitimden sağlığa, barınmadan istihdama kadar şehrin birçok ihtiyacını karşılamak için projeler üretti. Göreve geldiği günden bu güne halkla bağını bir an olsun koparmayan başkan, onların mutluluğuyla morallendi, derdiyle dertlendi, uzanan eli geri çevirmedi.

EKSİKLİKLERİ YERİNDE TESPİT EDİYOR

Kente kazandırdığı vizyon projeleriyle ilklere imza atmayı başaran Şahin, Güneydoğu’nun en çok göç alan ilini rahatlattı, vatandaşlara umut aşıladı. Belediyeciliğe kadın eli değdiren başkan Fatma Şahin, yerel yönetime yeni bir bakış açısı kazandırdı. Mesaisinin yarısını saha gezisine ayıran başkan, mahallelerde incelemelerde bulunarak, mahallelerin eksikliklerini yerinde tespit ediyor.

İKİ MAHALLEYİ GEZDİ

Muhtarlarla sıkı bir çalışma yürüten Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Serinevler ve Beydilli mahallelerini gezdi.

Başkan Fatma Şahin, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğine değinerek, “Belediyecilik sahada ve yerinde görerek ihtiyaçları gidererek mahallelerin eli ayağı kulağı olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, halkımızı birebir dinleyerek yapılıyor” diyen Şahin, şunları aktardı: “Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Şehir çok hızlı büyüyor, Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor.  Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle gelişmekte olan mahallelerde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. 2019’da muhtarların da bizim de ülkemizin de büyük bir sınavı var, halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve haşır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz.”

Serinevler Mahalle Muhtarı Mehmet Demir ve Beydilli Mahalle Muhtarı Eyüp Yıldırım ise, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Bu Haber 2017-12-12 11:01:48 Tarihinde Eklenmiştir.

• -GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ REKOR KIRDI

Gazianteplilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelenler, hayvanat bahçesinin girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kalabalığa rağmen aileleriyle hayvanat bahçesine giren çocuklar, zürafa, fil, aslan, kaplan, ayı, deve kuşu, zebra, fl

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ’NDE ÖZEL BİR GÜN

“Burç Ormanı Doğal Hayatı Koruma ve Rekreasyon Projesi” kapsamında, Burç Ormanı içerisinde 1000 dönüme kurulan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, fil "Gabi"ye özel bir güne ev sahipliği yaptı. İsrail’de bul