BAŞKAN ŞAHİN, ATLANTİK KONSEYİ'NDE GAZİANTEP'İN DÜNYA BARIŞINA KATKILARINI ANLATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ABD’nin New York şehrinde düzenlenen Atlantic Council -Atlantik Konseyi- 2018 Küresel Vatandaşlık Ödülleri töreni kapsamında gerçekleştirilen panelde konuştu. Şahin, Gaziantep’te dezavantajlı gruplara yönelik çalışmaları anlattı, Gazianteplilerin Dünya barışına sunduğu katkıyı dile getirdi.

Birleşmiş Milletler (BM) 73’üncü genel kurulu görüşmelerine katılmak üzere ABD'nin New York şehrine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın heyetinde yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ABD’de çeşitli temaslarda bulundu. Şahin, temasları kapsamında katıldığı programlarda muhataplarına Gaziantep’i anlattı.

ABD'de Atlantic Council 2018 Küresel Vatandaşlık Ödülleri törenine katılan Başkan Şahin, ödül alan Norveç Başbakanı Eerna Solberg, geçtiğimiz ay vefat eden ABD'li senatör John McCain'in eşi Cindy McCain ve Chobani Yoğurtları'nın sahibi iş insanı Hamdi Ulukaya’yla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Atlantic Council 2018 Küresel Vatandaşlık Ödülleri töreni çerçevesinde düzenlenen panelde de konuşan Başkan Şahin, Gaziantep’te dezavantajlı gruplar için yapılan sosyal yardım çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda Gazianteplilerin Dünya barışına sunduğu katkıyı kaydetti.

Bu Haber 2018-09-26 12:25:04 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,