BAŞKAN ŞAHİN, GAZİANTEP'TEN HACI ADAYLARINI UĞURLADI

BAŞKAN ŞAHİN, GAZİANTEP'TEN HACI ADAYLARINI UĞURLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Gar Meydanı’nda düzenlenen 2018 yılı hac organizasyonu kapsamında Gaziantep’ten kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesini uğurladı.

Bir taraftan yol, su, köprü, kaldırım gibi kentin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına yönelik vizyon projeleri hayata geçiren Fatma Şahin, diğer yandan vatandaşlarla gönül köprüsü kurdu. Gaziantep’ten, hacı adayı kafilesini kutsal topraklara uğurlayan Şahin, hacı adaylarının heyecanına ortak oldu.

Öte yandan saha çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede, çarşıda, pazarda ve iş yerlerinde yaşanan sorunları yerinde gören Şahin, vatandaşların yaşadığı sorunları, verdiği talimatlarla çözüme kavuşturuyor. Büyükşehir’in projelerini, icraatlarını ve çalışmalarını anlatmayı ihmal etmeyen başkan, gönül belediyeciliği anlayışını çalışma alanına taşıdı. Başkan Fatma Şahin, son bir hafta içerisinde Şehitkâmil ilçesi Merveşehir, Karacaahmet, Kayaönü, İncilikaya mahallesiyle Şahinbey ilçesine bağlı Akdere, Güzelvadi, Serinevler, Barak, Üçoklar ve Bozoklar mahallelerini ziyaret etti.  Şahin, ziyaretlerinde bazen esnafla çay içti, bazen çocuklarla ilgilendi, bazen yaşlıların duasını aldı.

Bu Haber 2018-08-07 11:14:18 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,