BAŞKAN ŞAHİN GÜVENEVLER EĞİTİM VE SANAT MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Şahin, merkezin yaklaşık 2 bin metrekarelik alana kurulacağını, modern yapısıyla Güvenevler Mahallesi’ne yakışacağını söyledi.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Başkan Şahin, Şehitkamil ilçesinde yapımı devam eden Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar bütüncül bir yaklaşımla kentin kalkınmasına dönük çalışmalar yürüten Başkan Şahin, şehrin tarihi, kültürel ve sosyal kimliğine uygun projelerin yanı sıra üst yapı çalışmalarına da önem verdi, yaptığı çok amaçlı tesislerle halka dokundu.  Bu doğrultuda 1 bin 856 metrekare arsa üzerine kurulacak olan Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi, 3 bin 468 metrekare kapalı alanıyla Güvenevler Mahallesi’nin göz bebeği olacak. Merkezde, spor merkezi, kreş, resim, mozaik, mefruşat derslikleri, kütüphane, sergi salonu, fuaye alanları ve çok amaçlı salon olacak.

MODERN BİR MERKEZ OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yakından takip edilen Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’nin inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin, yapımı devam eden çok amaçlı sosyal tesisle bölgenin cazibe merkezi haline geleceğini belirtti.

Başkan Şahin, “Gençlerin ve kadınların boş zamanında yararlanabileceği meslek eğitim kurslarının yer aldığı modern eğitim ve sanat merkezini şehrimize kazandıracağız. Bölge halkının ihtiyaç duyduğu önemli bir merkezi halkımızın hizmetine sunacağız. İnsanlara dokunabilirsek, insanların ihtiyaçlarını karşılayabilirsek, birlik ve beraberlik anlayışıyla, bu şehir 2023 vizyonuna yaraşır yatırımların altına imza atacaktır. Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’ne ilişkin çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1 bin 856 metrekare arsaya kurulacak olan merkezde, 3 bin 468 metrekare kapalı alana, fitness ve plates olan spor merkezi, kreş, resim, mozaik, mefruşat derslikleri, kütüphane, sergi salonu, fuaye alanları ve çok amaçlı salon yapılacak. Eğitim ve Sanat Merkezimiz Güvenevler’e yakışacak” dedi.

3 ve 4 katlı olmak üzere iki bina halinde inşa edilecek olan Güvenevler Eğitim ve Sanat Merkezi’nin 2018’in temmuz ayında hizmete alınması planlanıyor.

Bu Haber 2017-11-14 09:36:23 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR’DEN 5 BİN ÖĞRENCİYE OKUL YARDIMI

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ile Büyükşehir Yardım Gönülleri Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği programda ilköğretim okulu 1. sınıftan 8. sınıflara kadar toplamda 5 bin öğrenciye içinde okul fo

• BAŞKAN ŞAHİN, GKV ÖZEL OKULLARI’NDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İlklerin altına imza atmayı başaran güçlü vizyonu, kararlılığı ve tuttuğunu koparma azmiyle öncü olan başkan, hiç durmadı, sürekli arayış içerisine girdi. 2002 yılında milletvekili olarak meclise giren Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Kuruc