BAŞKAN ŞAHİN, HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ŞAHİN, HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti, yaşlıların duasını aldı, onlarla hasbihal etti.

Huzurevi sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini dün akşam telefonla aradığını huzurevinde kalan yaşlılara selam söylediğini belirtti.

“Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü, bizim sevgilimiz sizlersiniz” diyen Şahin, şöyle konuştu: “Sosyal devlet anlayışıyla yetimi, yoksulu, yaşlıyı, mağduru koruyoruz. Sosyal devlet, cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünyanın en önemli örneğidir. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin duasıyla 17 yıl önce yola çıktık, bu işler dua gelince oluyor. Sevgililer gününde milletin sevgisi, milletin rızası bizim en güzel hediyemizdir. Sevgili peygamberimizin annelerimize of bile dedirttirmeyeceksiniz yönünde talimatı var. Sizlere of dedirttirmeyeceğiz. Sizler bilgesiniz, bu saçların beyazlaşması, sakaldaki beyazlıklar, yüzlerdeki kırışıklıklar bunların hepsi tecrübedir. Sizin hayat tecrübeniz gençlerin yolunu aydınlatıyor. ‘Genç bilebilse, yaşlı yapabilse’ derler. Devletimize dua edin, sizden dua geldi, 15 Temmuz’dan çıktık, 10 Ağustos’tan çıktık. Yaşlımızı düşünürsek, gencimize bakarsak onların hayır duasını alırsak Allah’ın izniyle Dünya’nın en güzel memleketi olacağız.”

Yatalak olan huzurevinin şairi Erol Demirçivi’yle bir araya gelen Başkan Şahin’e Demirçivi, Alleben’in eski halini hatırlattı, Şahin, derenin yeni projesiyle eski günlerine kazanacağını dile getirdi, beraber orada köfte yiyeceklerini sözünü verdi.

Huzurevini ziyarete gelen gençlerle konuşan Şahin, “Onlar oturup sohbet etmek istiyorlar muhabbet etmek istiyorlar gençlerimizin bu sosyal sorumluluk bilincinde oldukları ve yaşlılarımıza değer verdikleri için başta hocalarımız olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Günün anısına pasta kesen Başkan Fatma Şahin, yaşlılara kırmızı gül verdi.

Bu Haber 2019-02-14 16:04:26 Tarihinde Eklenmiştir.

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.