BAŞKAN ŞAHİN, İFTAR SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediyenin ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Karkamış İlçesinde Büyükşehir Belediye Parkı’nda vatandaşlarla iftar programında bir araya gelen Şahin, masaları tek tek gezerek onların ramazan ayını kutladı.

Programda ramazan ayı ve önemini anlatan Şahin, yaklaşık bin 250 kişiye verilen iftarda vatandaşların sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Öte yandan Oğuzeli ilçesinde de yaklaşık bin 500 kişiye verilen iftar programına katılan Fatma Şahin, burada da ilçe halkıyla yakından ilgilendi.

Başkan Şahin, ramazan ayı boyunca iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edecek.

-FARKLI NOKTALARDA BİNLERCE KİŞİYE İFTAR

Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyesinin kentin farklı noktalarına kurduğu iftar çadırlarında binlerce vatandaş orucunu açıyor.

Hijyenin ön planda tutularak hazırlandığı yemekler ve tatlıların ikram edildiği iftar çadırları ve aşevlerinde her gün yaklaşık 10 bin kişi ağırlanıyor.

Beş ayrı noktada Gaziantep Üniversitesi Atakent Parkı, Şehreküstü İtfaiyesi içi, Kayaönü İtfaiyesi için, İstasyon Park ve Düztebe Hatice Karslıgil İlköğretim Okulu Bahçesi’nde kurulan iftar çadırlarının yanında mahalle, taşra ilçeleri ile aşevlerinde iftarlar veriliyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek iftar programları kapsamında, 300 bin kişiye iftar hizmeti verilmesi hedefleniyor.

Bu arada şehit aileleri, gazi, öksüz, yetim, engelli ve yaşlılara yönelik iftar buluşmaları gerçekleştiriliyor.

Bu Haber 2017-06-19 11:02:06 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP “ZAHİRE KÜLTÜRܔ BU EVDE YAŞATILACAK

ŞAHİN: EN İDDİALI YÖNÜMÜZ MUTFAĞIMIZ Gaziantep Zahireleri Üretim Evi’nin açılış programında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in bir medeniyetler şehri olduğunu vurguladı. Şahin, “Antep Evleri, i

• “GELECEĞİN İÇİN SEN DE PEDALLA” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

• TEOG SINAVI’NDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ALMANYA’YA GİTTİ