BAŞKAN ŞAHİN'DEN GASTROANTEP FESTİVALİ'NE DAVET

BAŞKAN ŞAHİN'DEN GASTROANTEP FESTİVALİ'NE DAVET

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 40 ülkeden dünyaca ünlü 41 şefin katılacağı 20-22 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenecek GastroAntep Festivali’ne meclis üyelerini davet etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eylül ayı toplantısının birinci bileşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Bileşimde, 35 gündem maddesi görüşülmek üzere ilgili komisyon oy birliğiyle gönderildi, 5 madde ise gündeme alındı.

Meclis üyelerine seslenen Başkan Fatma Şahin. Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) “Yaratıcı Şehirler Ağına” dahil edilerek adını tüm Dünya’ya duyuran Gaziantep’in, gastronomi alanında elde ettiği unvanı, uluslararası bir festivalle taçlandırılacağını bildirdi,  20-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek GastroAntep Festivali’ne tüm meclis üyelerini davet etti.

Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Geliştirme Vakfı (GAGEV)’in ev sahipliğinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) ve Türk Hava Yolları (THY) çok sayıda kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleşecek Gaziantep Uluslararası Gastronomi Festivali’nin yerli yabancı yüzlerce profesyonelle gezgini ağırlayacağını kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GastroAntep Festivali’nde birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir kortejin kurulacağını bildirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 15.00’da toplanmak üzere dağıldı.

Bu Haber 2018-09-10 16:46:28 Tarihinde Eklenmiştir.

• 18 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HERKES ORGAN BAĞIŞ BELGESİ ALABİLİR

Türkiye’de her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında “Organ Bağışı Haftası” olarak kutlandığını belirten Tolay, bu kapsamda organ bağışına yönelik toplumsal bilincin artırılmasının amaçlandığını vurguladı. Dr. Serdar Tolay, vü

• ULUSLARARASI YESEMEK SEMPOZYUMU BAŞLADI

Sempozyumun açışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yesemek Alan Yönetim Başkanı Zafer Okuducu, atölyenin İslahiye ilçesinin 20 kilometre kadar güneydoğusunda, bugünkü Yesemek Köyü’nün güneyinde