BÜYÜKŞEHİR GÜZELYURT KONUTLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK

BÜYÜKŞEHİR GÜZELYURT KONUTLARI İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 15 ARALIK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları ihale usulüyle satışa çıkarılacak. Halka arz edilecek 205 konut için 15 Aralık Cuma 2017 günü saat 16.00’a kadar Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa’ya başvurulacak.

Göreve geldiği günden bu güne hayatın her alanına dokunan çalışmalarla sosyal belediyecilik anlayışını önceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandırdı. Bu çerçevede Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerinde yaşanan sıkıntıyı çözümleyen Şahin, bölgeyi kentsel dönüşüm alanı içinde toplu konuta çevirdi.

11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları, Gaziantep'in Doğu girişinde kentin algısını değiştirecek. Yapımına 2015 yılı Mayıs ayında başlanılan brüt 132 metrekare genişliğindeki konutlar, 10 Temmuz 2017 itibariyle satışı sunulmaya başlandı. İlk etapta 222 adet 2 artı 1 evlerin satışını yapan Büyükşehir Belediyesi, satışları açık teklif artırma usulüyle gerçekleştirdi.

İkinci etap satışlarda en düşük muhammen bedeli, 72 bin TL olan konutlar için daire bedelinin yüzde 25’ini peşin, kalan kısmını 12 eşit taksitte ödenecek. Örnek daireyi görmek isteyen vatandaşlar, görevliler tarafından gezdirilecek.

Bu Haber 2017-12-12 11:00:06 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,