BÜYÜKŞEHİR, İNŞAATLARDA KULLANILAN YENİ TEKNOLOJİYİ TANITTI

BÜYÜKŞEHİR, İNŞAATLARDA KULLANILAN YENİ TEKNOLOJİYİ TANITTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi’nin işbirliğinde “Ard Germe Teknolojisi ve Endüstriyel Kalıp Sistemleri” konulu seminer düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’ndaki seminere, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Latif Karadağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Sevda Usalp, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, İnşaat ve Mimarlık Bölümü öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Seminerde, Kınacı Mühendislik Genel Müdürü Zafer Kınacı ve PERİ Kalıp Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Tahtacı, günümüz yapılarında gelişen teknoloji ve mühendislik çözümleri ile geniş açıklıkları ekonomik ve estetik olarak geçilmesini sağlayan “Ard Germe Teknolojisi ve Endüstriyel Kalıp Sistemleri” konulu sunum yaptı.

Seminerin ardından İnşaat ve Mimarlık Bölümü öğrencilerine ve katılımcılara, büyükşehir belediyesi karşısında ard germe teknolojisiyle yapımı devam eden köprülü kavşakta teknik bir gezi düzenlendi, öğrenciler uygulamayı sahada görme fırsatı yakaladı.

Bu Haber 2017-12-04 14:58:59 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,