BÜYÜKŞEHİR İSTANBUL 2017 EYAF EXPO ENGELSİZ YAŞAM FUARI’NDA

BÜYÜKŞEHİR İSTANBUL 2017 EYAF EXPO ENGELSİZ YAŞAM FUARI’NDA

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin kendileri için gerekli olan ürün, teknoloji ve hizmetlere ulaşmalarını sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen Engelsiz Yaşam Fuarı’na katılan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı, fuara ayrı bir renk kattı.

30 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı’na çeşitli sivil toplum kuruluşları, yurt dışı ve yurt içi medikal firmaları, operatör firmaları, İstanbul il ve ilçe belediyeleri katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı standı, fuarda yoğun ilgi gördü. Stant çalışmaları hakkında bilgi alan vatandaşlar, Belediye Başkanı Fatma Şahin’in bakanlığı dönemindeki gibi çalışmalarını yerelde de devam ettirmesinin, tecrübesinin ve icraatlarının Gaziantep için avantaj olduğunu söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, “Türkiye‘de kurulan ilk Engelliler Daire Başkanlığımız, Engelsiz Yaşam Fuarı’nda 4 gün boyunca ‘Engelsiz Kent Gaziantep’ sloganı doğrultusunda yapmış olduğu çalışmaları tanıttı. Standımız, fuarın öne çıkan stantların arasındaydı. Tüm dünyada ve ülkemizde engelliler için birçok çözüm, teknoloji ya da ürün bu fuarda sergilendi. Engelsiz Yaşam Fuarı engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin kendileri için gerekli olan ürün, teknoloji ve hizmetlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Engellilerin ve engelli yakınlarının yeniliklerle, gelişmelerle bilgi sahibi olmalarını sağlamak, yerel yönetimlere engelliler için yaptıkları mimari, kentsel düzenlemelerle ve faaliyetlerle ilgili destek sağlamak Engelsiz Yaşam Fuarı’nın ana hedefleri arasında yer aldı” dedi.

Bu Haber 2017-12-03 10:51:41 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,