BÜYÜKŞEHİR, MADDE BAĞIMLILIĞININ ZARARLARINI TİYATRO OYUNUYLA ANLATTI

BÜYÜKŞEHİR, MADDE BAĞIMLILIĞININ ZARARLARINI TİYATRO OYUNUYLA ANLATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, hızla artmakta olan madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla gençlere yönelik “Hayal Et”  adlı gençlik tiyatrosu Şahinbey ve Şehitkamil, Oğuzeli, Karkamış, İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde ortaöğretim ve lise öğrencilerine sahnelendi. Büyükşehir tiyatro oyunuyla 6 bin 144 gence ulaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kültür Müdürlüğü tarafından günümüzün en önemli sorunlarından biri olan madde bağımlılığının sonuçlarına dikkat çekmek ve bağımlılıkla ilgili bilgilendirmek amacıyla seçilen "Hayal Et" adlı oyun, sahnelendi. Mizah ve dramın iç içe geçtiği, gerçek hayattan alınmış öykülerin aktarıldığı, gençlerin sağlıklı bir yaşam için eğitildiği tiyatro oyunu, il merkezi ve ilçelerde 5 gün boyunca 15 seansta gençlerle buluştu.

“Hayal Et” gençlik tiyatrosunda, arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği, bir kereden bir şey olmaz sözünün ne kadar yanlış olduğu, yanlış arkadaş seçiminin nelere yol açabileceği gibi durumlar anlatıldı.

Bu Haber 2018-04-14 11:43:08 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.

• BAŞKAN ŞAHİN, SOSYAL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

SOSYAL HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNULDU Şehirde yaşayan 1 milyon genci sahiplenen Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucunun yoğun kullanılan mahalleleri taradı, aileler uzman ekipler tarafından bilin