BÜYÜKŞEHİR MECLİS’NDEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI BAĞIŞ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, ocak ayı 1. dönem toplantısında ‘meclis huzur’ hakkına yönelik ödenen ödeneğin tümünü şehit yakınlarına bağışladı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında gerçekleştirilen ocak ayı meclis toplantısında toplam 49 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Toprak, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinin 1 aylık ‘meclis huzur’ hakkına yönelik ödenen ödeneklerinin şehit ailelerine yardım hususunda bir kampanya başlatmak istediklerini belirtti.

Meclis üyelerinin kabul ettiği takdirde oylamaya sunmak istediğini dile getiren Toprak, “Kabul edilmesi halinde direkt mali işlerden bununla ilgili onayı veririz. Maaşlar kişilerin hesabına yatmaz. Direkt olarak şehit ailelerine, Gaziantep'teki şehit ailelerine yardım yapılmasıyla ilgili bir kampanya başlamış oluruz” dedi.

Konuşmanın ardından öneriye sunulan teklif, tüm belediye meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Teklifin kabul edilmesiyle meclis üyeleri, ocak ayı meclis huzur hakkına yönelik ödenen ödeneği şehit yakınlarına bağışladı. Belediye Başkan Vekili Toprak, kararın hayırlı olması temennisinde bulundu. Büyükşehir meclisinde 53 meclis üyesi bulunuyor.

Öte yandan Gaziantepli tüm şehitlerin isimlerinin uygun yerlere verilmesini öneren madde de meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Bu Haber 2017-01-10 11:33:00 Tarihinde Eklenmiştir.

• “GELECEĞİN İÇİN SEN DE PEDALLA” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

• TEOG SINAVI’NDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ALMANYA’YA GİTTİ

Almanya’nın Ludwigshafen şehriyle yaklaşık 5 yıldır devam eden “Öğrenci Değişimi ve Gençlik Kampı” Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, TEOG Sınavı’nda başarılı olan devlet okulu öğrencileri katılıyor. Öğrenciler, etkinliğe katılım

• BASIN AÇIKLAMASI