BÜYÜKŞEHİR MERMERCİLERE YENİ SİTE YAPTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mermercilere yeni bir site yaptı.

Göreve geldiği günden itibaren söz verdiği projeleri tek tek gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu kapsamda kent içerisinde görüntü ve ses açısından dağınık iş yerlerini şehir dışına taşınması için çalışmalarını sürdürüyor.

Şahin, bu çerçevede esnafı ziyaret ederek onların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinliyor. Mermerciler esnafını da ziyaret eden Şahin, mermercilere yeni site yapılması için talimat vermişti.

Daha önce biriketçilerin kent dışına taşınması için “Biriketçiler Sitesi”nin kurulması için çalışmalara başlayan Şahin, şehir içerisinde dağınık halde bulunan mermerciler için de “Mermerciler Sitesi Atölyesi” yaptırdı.

Daha modern ve sosyal donatıları içerisinde yer alan site Yeşilkent Mezarlığı’nın yanına yapıldı. Mermercilerin için yapılan Mermercileri Sitesi Atölyesi tamamlandı.

Yapımı tamamlanan sitede iki blok olmak üzere toplamda 18 iş yeri yapıldı. Her bir iş yeri 107 metrekare çalışma alanı, 16 metrekare ofisten oluşuyor.

Bu Haber 2017-08-07 12:54:49 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İLK ORUCUNU VATANDAŞLARLA İFTAR ÇADIRINDA AÇTI

Başkan Şahin, gün boyu yoğun bir mesainin ardından Ramazan Ayı’nın ilk iftarını, iftar çadırında yaptı, saatler 19.39’u gösterdiğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. ŞAHİN: KARDEŞLİK SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK Başkan Fatma Şahin, 11 ayın sulta

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERE DOKUNMAYI BAŞARDI

Toplam 28 etkinliğin düzenlendiği projeyle, Hatay, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’ya gezi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etme fırsatı bulan öğrenciler, devletin üst düzey y

• BÜYÜKŞEHİR İLE UNICEF ARASINDA 2018-2019 ORTAK ÇALIŞMA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Dezavantajlı çocukların korunması, gelişim ve katılım haklarından yararlanabilmelerinin güçlendirilmesi amacıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF tarafından yürütülen İşbirliği Programı kapsamında 2018-2019 dönemi çalışma

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MÜJDEYİ VERDİ

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Belkıs köyü sınırlarındaki Zeugma Antik Kenti'nden yurt dışına kaçırılan ve bugün kentin önemli simgelerinden biri haline gelen "Çingene Kızı" mozaiğinin kayıp parçaları, yıllar sonra evine dönecek.