BÜYÜKŞEHİR NİZİP'TE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

BÜYÜKŞEHİR NİZİP'TE GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından “Ramazan Etkinlikleri” kapsamında Nizip ilçesinde geleneksel iftar programı düzenlendi. Programda konuşan, Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ali Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “birlik, beraberlik ve kardeşlik” mesajı verdi.

Nizip İlçe Stadyumu’nda toplanan kalabalığa seslenen Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Abdulhamit Gül, yaptığı kısa konuşmasında AK Parti iktidarı döneminde Nizip ilçesine yönelik yatırımlar hakkında bilgi verdi.

AK Parti’yle birlikte Nizip’teki yatırımların şaha kalktığını bildiren Gül, ilçe stadyumunun belediyeye devrinin tamamlandığını, buraya millet bahçesi kuracaklarını aktardı.

400 hasta kapasiteli Nizip Devlet Hastanesinin yerinin belirlenerek Sağlık Bakanlığına tahsisinin yapıldığını söyleyen Bakan Gül, gelişen ve büyüyen Nizip’e yeni hastanenin hayırlı olmasını diledi.

ŞAHİN: NİZİP‘E NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olduğunu hatırlatarak, “Nizip; birlik, beraberlik ve kardeşlik topluluğudur. Bu güzel duyguyu bizlere yaşattığınız için Allah hepinizden razı olsun.  16 yıl önce çıktığımızda yolda; ‘söz de karar da milletindir, insanı yaşat ki devlet yaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin’ dedik. Nizip’e gelirken yolda Karpuatan’ı gördüm. Herkes Dülük Ormanı’nda yükselen dumana alışık ama şimdi Karpuzatan’da insanlar bir taraftan orucunu tutup, bir taraftan da mangallarını yakıp ailesiyle birlikte iftar saatini bekliyordu. Belediyeciliğin böyle bir güzelliği var, yaptığınız eseri görme fırsatınız var. Çamlık’tan geçtik, onlarca insan, çoluğuyla çocuğuyla iftar saatini bekliyordu. Şu an altyapısını, su problemini bitirmiş bir Nizip var, bugüne kadar Nizip‘e ne söz verdiysek bunları yaptık, huzurunuza geldik. Daha yapacak çok işimiz var, bizlerin size söylediği, sizlerin bizden beklentisi var” dedi.

TOPRAK MAHSULLER OFİSİ’NİN YERİNE PARK VE KÜLTÜR MERKEZİ

Şahin, şunları aktardı: “Nizip ilçe stadyumuna yönelik çalışmalar ve gayretler sonucu stadyumu Nizip belediyesine kazandırdık. Cumhurbaşkanımızın söylediği ‘Millet Bahçesi’ni buraya yapacağız. Nizip’e hayırlı uğurlu olsun. Toprak Mahsuller Ofisi, ‘ilçe merkezinde olmaz’ dedik. Park ve bahçesi olan ve içerisinde nikah ve konferans salonları yer alacak Park ve Kültür Merkezi’ne yönelik tüm işlemler tamamlandı. Büyükşehir olarak yeşil alan kısmının ihalesini yaptık. Sadece yeşil alanın bize maliyeti 120 milyon liradır. Eski Türkiye’de bir belediye bunu hayal bile edemezdi, konuşamazdı, cesaret edemezdi, ama biz hayal dahi edilemeyenleri yapan bir takımın bir parçasıyız. 24 Haziran’da Nizip’ten artık Gaziantep derecesi istemiyoruz, Türkiye derecesi ve yarışı istiyoruz. Nizip, 25 Haziran sabahı yeni bir destan yazacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. ‘Vakit Nizip vakti, vakit Gaziantep vakti, vakit Türkiye vakti, yaparsa AK Parti yapar’ diyoruz.”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ali Şahin de Nizip ve Niziplilerin yatırımların en iyisine layık olduğunu, hep birlikte Nizip’in gelişmesine katkı sunacaklarını bildirdi.

Bu Haber 2018-06-10 14:19:34 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI SONA ERDİ

ŞAHİN: İNSANI MERKEZE ALDIK Talat Özkarslı Spor Salonu’nda düzenlenen sertifika töreninde çocuklara hitaben konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu ülkenin geleceğini çocukların şekillendireceğini beli

• BÜYÜKŞEHİR KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Ulaşım, güvenli alışveriş, mezarlık, turizm, kurban kesim alanları konusunda bir takım tedbirlerin yanında vatandaşlara kolaylıklar sunan belediye, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ve öncesinde huzurlu bir tatil sağlamak için önlemlerini ald