BÜYÜKŞEHİR, ÖĞRENCİLERE “TRAFİK BİLİNCİ, YAŞAMA SEVİNCİ”Nİ ANLATTI

BÜYÜKŞEHİR, ÖĞRENCİLERE “TRAFİK BİLİNCİ, YAŞAMA SEVİNCİ”Nİ ANLATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "Trafik Bilinci Yaşama Sevinci" Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerinin trafik bilincini artırmak amacıyla sunumlar yapıldı, öğrencilere boyama kitabı dağıtıldı.

Toplumun her kesimine dokunan Büyükşehir, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda 2017-2018 eğitim öğretim döneminde öğrencilere, trafik bilincini geliştirmek maksadıyla projeler geliştirildi, trafik kuralları minik öğrencilere anlatıldı. Slayt eşliğindeki sunumlarda öğrenciler, hem bilgilendi, hem de eğlendi.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama Şube Müdürlüğünce hayata geçirilen "Trafik Bilinci Yaşama Sevinci" projesiyle ilkokul öğrencilerinin trafik bilincini artırmayı amaçlayan birtakım etkinlikler düzenlendi, etkinliklerde sunumlar gerçekleştirildi, öğrencilere boyama kitabı dağıtıldı.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Hasan Kömürcü de Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Deva Okullarında düzenlenen programlara katıldı, öğrencilere yaptığı sunumlarla trafik kurallarını anlattı, öğrencilere trafik bilicinin yanı sıra yaşama sevincini aktardı, yaşama sevincinin güçlendirilmesi için kurallara uyulması gerektiğini vurguladı.

Proje kapsamında dönem sonuna kadar okullara yönelik eğitimler devam edecek.

Bu Haber 2018-04-17 10:34:43 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısının ikinci bileşimi, Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Osman Toprak başkanlığında gerçekleşti. Bileşimde görüşülen 97 gündem maddesinin 31’i oy çokluğuyla, 57&r

• 15 TEMMUZ GÜNÜ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE TRAMVAYLAR ÜCRETSİZ

Ulaşım Planlama ve Raylı Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; 15 Temmuz Pazar günü vatandaşların belediye otobüsleri ile tramvaylara ücretsiz binebilecekleri açıklandı.

• 12 BRANŞTA 20 BİN ÖĞRENCİYE YAZ SPOR KURSU

Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için açılan spor okulunda çocuklar ücretsiz faydalanıyor. 12 ayrı branşta verilen yaz spor eğitiminde öğrencilere takım ruhuyla payla

• BAŞKAN ŞAHİN: 15 TEMMUZ HAİNLERİ, İMAN VE BAYRAĞIN AHENKLEŞEN KUDRETİYLE YOK EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahin, 15 Temmuz 2016'nın hainlere karşı kazanılan destansı bir zaferin tarihe altın harflerle yazıldığı bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Şahin, şunları aktardı: “O gece T&u