BÜYÜKŞEHİR, ÖĞRENCİLERE “TRAFİK BİLİNCİ, YAŞAMA SEVİNCİ”Nİ ANLATTI

BÜYÜKŞEHİR, ÖĞRENCİLERE “TRAFİK BİLİNCİ, YAŞAMA SEVİNCİ”Nİ ANLATTI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan "Trafik Bilinci Yaşama Sevinci" Projesi kapsamında ilkokul öğrencilerinin trafik bilincini artırmak amacıyla sunumlar yapıldı, öğrencilere boyama kitabı dağıtıldı.

Toplumun her kesimine dokunan Büyükşehir, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda 2017-2018 eğitim öğretim döneminde öğrencilere, trafik bilincini geliştirmek maksadıyla projeler geliştirildi, trafik kuralları minik öğrencilere anlatıldı. Slayt eşliğindeki sunumlarda öğrenciler, hem bilgilendi, hem de eğlendi.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Ulaşım Planlama Şube Müdürlüğünce hayata geçirilen "Trafik Bilinci Yaşama Sevinci" projesiyle ilkokul öğrencilerinin trafik bilincini artırmayı amaçlayan birtakım etkinlikler düzenlendi, etkinliklerde sunumlar gerçekleştirildi, öğrencilere boyama kitabı dağıtıldı.

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Hasan Kömürcü de Gazi Mustafa Kemal İlkokulu ve Deva Okullarında düzenlenen programlara katıldı, öğrencilere yaptığı sunumlarla trafik kurallarını anlattı, öğrencilere trafik bilicinin yanı sıra yaşama sevincini aktardı, yaşama sevincinin güçlendirilmesi için kurallara uyulması gerektiğini vurguladı.

Proje kapsamında dönem sonuna kadar okullara yönelik eğitimler devam edecek.

Bu Haber 2018-04-17 10:34:43 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.

• BAŞKAN ŞAHİN, SOSYAL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

SOSYAL HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNULDU Şehirde yaşayan 1 milyon genci sahiplenen Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucunun yoğun kullanılan mahalleleri taradı, aileler uzman ekipler tarafından bilin