BÜYÜKŞEHİR, TOPLU NİKÂH TÖRENİNE HAZIRLANIYOR

BÜYÜKŞEHİR, TOPLU NİKÂH TÖRENİNE HAZIRLANIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından kıyılacak toplu nikâhla yüzlerce çift, “evet” diyecek.

Sosyal hayata dokunan çalışmalar kapsamında toplu nikâh törenine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, aile müessesine verdiği önemle dikkati çekiyor. Evlenmek için gençlere destek veren Büyükşehir, yeni bir hayata “merhaba” diyecek gençlerin yanında oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gençlerin nikahını kıyacak, gençlerin yeni bir yuva kurmasına vesile olacak.

Genç çiftler, aile hekimlerinden alacağı sağlık raporları, 5'er adet vesikalık fotoğraf, nüfus müdürlüklerinden evlenme ehliyet belgesiyle adreslerinin bağlı olduğu belediye evlendirme memurluklarına, 15 Ağustos Çarşamba gününe kadar müracaat edebilecek. Toplu nikâh töreniyle ilgili bilgi için Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile Destek Merkezi’nin (0342) 322 45 70 nolu telefonundan ulaşılabilir.

Yüzlerce çiftin nikâhını kıymayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, toplu nikâh törenine katılacak çiftlere gelinlikle damatlık hediye edecek, törene katılan her bir çifte, bir adet beyaz eşya verecek.

Toplu nikâh töreniyle evlenmek isteyen çiftlerin Aile Destek Merkezi ile irtibata geçerek, bir an önce kayıtlarını yaptırmaları istendi.

Bu Haber 2018-08-06 11:15:02 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,