BÜYÜKŞEHİR'DEN GAZİ YARI MARATONU

BÜYÜKŞEHİR'DEN GAZİ YARI MARATONU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gazi Yarı Maratonu ve 5 Kilometre Gazi Halk Koşusu düzenlenecek. 23 Aralık 2018 Pazar günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediyesi önünden başlayacak koşuya, çok sayıda sporcu katılacak.

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği işbirliğinde Antep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümü dolayısıyla bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan Gazi Yarı Maratonu ve 5 Kilometre Halk Koşusu’nda binlerce Gaziantepli, birlikte koşacak. Bu yıl organize edilecek koşunun, geçen yıl 54 bin 241 kişinin katılımıyla rekor kırılan 4’üncü Gaziantep Kurtuluş Koşusu’nu egale etmesi bekleniyor.

21,1 kilometre Gazi Yarı Maratonu’na katılacak koşucular, 23 Aralık 2018 tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olacak. Yarışmaya katılmak isteyenler, 20 Aralık 2018 Perşembe gününe kadar www.gaziyarimaratonu.org internet sitesinden başvuru yapabilecek. Koşuculardan kayıt ücreti alınmayacak. Parkurun; 5, 10 ve 15’inci kilometrelerinde su ve sünger araçları yer alacak. Koşucular için zaman sınırı, 2 saat 40 dakika olacak. Yarışmada; kadınlarda ve erkeklerde birinciye 6 bin lira, ikinciye 4 bin lira, üçüncüye 2 bin lira para ödülü verilecek, 5 Kilometre Gazi Halk Koşusu’nda ise ilk 10’a girenler, bisikletle ödüllendirilecek.

Bu Haber 2018-12-04 09:45:18 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.

• BAŞKAN ŞAHİN, SOSYAL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

SOSYAL HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNULDU Şehirde yaşayan 1 milyon genci sahiplenen Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucunun yoğun kullanılan mahalleleri taradı, aileler uzman ekipler tarafından bilin