BÜYÜKŞEHİR'DEN KARAOĞLAN MAHALLESİ'NE CAMİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN KARAOĞLAN MAHALLESİ'NE CAMİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkâmil ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi’ne bin kişi kapasiteli Hz. Aişe Cami yapıldı.

Hizmet odaklı çalışmalarla şehrin her noktasına dokunan Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Aşkıyla 7 gün 24 saat yoğun bir mesai harcayarak kentin eksikliklerini tamamlıyor. Bu doğrultuda Karaoğlan Mahallesi’ne yaptığı camiyle taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Büyükşehir, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Peygamber Efendi’mizin eşi Hz. Aişe’nin ismini taşıyacak olan cami, ihtişamıyla kentin ölümsüz eserleri arasına girdi.

Vatandaşların daha modern ve daha rahat bir ortamda huşu içerisinde namaz ibadetini yerine getirebilmesi için kollarını sıvayan Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı, cami olarak kullanıma uygun olmayan eski yapıyı yıktı, yerine iki dönüm alana bin kişi kapasiteli, içerisinde bay ve bayan taziye evi bulunan Hz. Aişe Cami’ni yaptı.

Camilerin gönülleri birleştiren mekânlar olduğunun altını çizen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karaoğlan Mahalle sakinlerinin ibadetlerini daha rahat bir ortamda yerine getireceğini bildirdi.

Bu Haber 2018-07-05 10:21:13 Tarihinde Eklenmiştir.

• 18 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HERKES ORGAN BAĞIŞ BELGESİ ALABİLİR

Türkiye’de her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında “Organ Bağışı Haftası” olarak kutlandığını belirten Tolay, bu kapsamda organ bağışına yönelik toplumsal bilincin artırılmasının amaçlandığını vurguladı. Dr. Serdar Tolay, vü

• ULUSLARARASI YESEMEK SEMPOZYUMU BAŞLADI

Sempozyumun açışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yesemek Alan Yönetim Başkanı Zafer Okuducu, atölyenin İslahiye ilçesinin 20 kilometre kadar güneydoğusunda, bugünkü Yesemek Köyü’nün güneyinde