BÜYÜKŞEHİR'DEN KARAOĞLAN MAHALLESİ?NE CAMİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN KARAOĞLAN MAHALLESİ?NE CAMİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehitkâmil ilçesine bağlı Karaoğlan Mahallesi’ne bin kişi kapasiteli Hz. Aişe Cami yapıldı.

Hizmet odaklı çalışmalarla şehrin her noktasına dokunan Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Aşkıyla 7 gün 24 saat yoğun bir mesai harcayarak kentin eksikliklerini tamamlıyor. Bu doğrultuda Karaoğlan Mahallesi’ne yaptığı camiyle taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan Büyükşehir, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Peygamber Efendi’mizin eşi Hz. Aişe’nin ismini taşıyacak olan cami, ihtişamıyla kentin ölümsüz eserleri arasına girdi.

Vatandaşların daha modern ve daha rahat bir ortamda huşu içerisinde namaz ibadetini yerine getirebilmesi için kollarını sıvayan Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı, cami olarak kullanıma uygun olmayan eski yapıyı yıktı, yerine iki dönüm alana bin kişi kapasiteli, içerisinde bay ve bayan taziye evi bulunan Hz. Aişe Cami’ni yaptı.

Camilerin gönülleri birleştiren mekânlar olduğunun altını çizen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karaoğlan Mahalle sakinlerinin ibadetlerini daha rahat bir ortamda yerine getireceğini bildirdi.

Bu Haber 2018-07-05 10:21:13 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısının ikinci bileşimi, Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Osman Toprak başkanlığında gerçekleşti. Bileşimde görüşülen 97 gündem maddesinin 31’i oy çokluğuyla, 57&r

• 15 TEMMUZ GÜNÜ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE TRAMVAYLAR ÜCRETSİZ

Ulaşım Planlama ve Raylı Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; 15 Temmuz Pazar günü vatandaşların belediye otobüsleri ile tramvaylara ücretsiz binebilecekleri açıklandı.

• 12 BRANŞTA 20 BİN ÖĞRENCİYE YAZ SPOR KURSU

Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için açılan spor okulunda çocuklar ücretsiz faydalanıyor. 12 ayrı branşta verilen yaz spor eğitiminde öğrencilere takım ruhuyla payla

• BAŞKAN ŞAHİN: 15 TEMMUZ HAİNLERİ, İMAN VE BAYRAĞIN AHENKLEŞEN KUDRETİYLE YOK EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahin, 15 Temmuz 2016'nın hainlere karşı kazanılan destansı bir zaferin tarihe altın harflerle yazıldığı bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Şahin, şunları aktardı: “O gece T&u