BÜYÜKŞEHİR'DEN KUR'AN-I KERİM KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE ÖZEL GEZİ!

BÜYÜKŞEHİR'DEN KUR'AN-I KERİM KURSUNA KATILAN ÖĞRENCİLERE ÖZEL GEZİ!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesince yaz etkinlikleri kapsamında Kur'an-ı Kerim kursuna katılan öğrencilere yönelik gezi programı düzenlendi. Müzeler ve tarihi mekanları gören öğrenciler, şehri yeniden keşfetti.

Yaz tatilini Kur'an-ı Kerim’i öğrenerek geçirmek isteyen öğrencileri unutmayan Büyükşehir Belediyesi, kursa katılan 1463 öğrenci için 24 Temmuz 2018- 09 Ağustos 2018 tarihleri arasında özel bir gezi programı hazırladı. İmam Çağdaş Cami Kur’an Kursu, Hafızoğlu Cami Kur’an Kursu, İmam Ukkaşe Cami Kur’an Kursu, AYDER Vakfı, Anadolu Tevhid Vakfı, Geylani Cami Kur’an Kursu ve Dr. Oya Lutfü Büyükuncu Cami Kur’an Kursu’na katılan öğrencilere dönük şehir tanıtım gezileri organize eden Büyükşehir, öğrencileri ödüllendirdi.

Programla, Müzeler kenti olma yolunda önemli adımlar atan Gaziantep’te, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren müzeler ziyaret edildi. Bu çerçevede, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Kültür Yolu, Gaziantep Savunması ve Kahramanlık Panorama Müzesi, Hamam Müzesi, Emine Göğüş Mutfak Müzesi, Kendirli Gazi Kültür Merkezi, Bey Mahallesi, Oyun ve Oyuncak Müzesi, Atatürk Anı Müzesi, Ali İhsan Göğüş Müzesi ve Bayazhan Kent Müzesi’ni gezen öğrenciler, yaşadığı kentin değerleriyle tanıştı.

Öte yandan, Kur'an-ı Kerim Kursuna devam eden öğrenciler için gezilerin devam edeceği açıklandı.

Bu Haber 2018-08-10 09:43:57 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,