BÜYÜKŞEHİR’DEN SAĞLIK VE SPOR ALANINDAKİ BİR YATIRIM DAHA

BÜYÜKŞEHİR’DEN SAĞLIK VE SPOR ALANINDAKİ BİR YATIRIM DAHA

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Kasım ayında yapımına başlandığı Tenis Kompleksi’ni, 2018 Temmuz ayının sonunda tamamlayarak hizmete alacak. Yepyeni spor kompleksiyle Gaziantepli gençler, kötü alışkanlıklardan uzak tutulacak.

60 bine yakın üniversite öğrencisinin yanı sıra 18 yaş altında 750 bin gencin yaşadığı Gazi şehir, sanayi, kültür ve gastronomi şehir kimliğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öncülüğünde gerçekleştirilen sağlık ve spor içerikli projelerle “Gençlik Kenti” ekleyecek. Spor tesisi sayısını arttırmayı amaçlayan çalışmalara ağırlık veren Büyükşehir, gençler için yeni alanlar açtı.

Başkan Şahin, “Genç potansiyelden yararlanamazsak tüm Dünya’da sorun alanı olarak görülen uyuşturucu, sigara, alkol ve şiddetle uğraşmak zorunda kalırız” dedi, kollarını sıvadı. Tüm ilçeleri halı sahalarla donatan Şahin, bunun yanı sıra modern bir tenis kompleksini şehre kazandıracak.

Bu doğrultuda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Primemall Alışveriş Merkezi’nin arkasında 2 bin 500 metrekare alana tenis kompleksi kuracak. İnşaatına devam edilen komplekste 6 adet açık tenis kordu, bir adet duvar tenisi kordu, 2’şer adet oyun ve fitness alanı, koşu yolu, dinlenme alanı, kafeterya ve süs havuzu yer alacak.

Bu Haber 2018-02-12 11:52:57 Tarihinde Eklenmiştir.

• 18 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HERKES ORGAN BAĞIŞ BELGESİ ALABİLİR

Türkiye’de her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında “Organ Bağışı Haftası” olarak kutlandığını belirten Tolay, bu kapsamda organ bağışına yönelik toplumsal bilincin artırılmasının amaçlandığını vurguladı. Dr. Serdar Tolay, vü

• ULUSLARARASI YESEMEK SEMPOZYUMU BAŞLADI

Sempozyumun açışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yesemek Alan Yönetim Başkanı Zafer Okuducu, atölyenin İslahiye ilçesinin 20 kilometre kadar güneydoğusunda, bugünkü Yesemek Köyü’nün güneyinde