BÜYÜKŞEHİR'İN ATLETİZM TAKIM TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR'İN ATLETİZM TAKIM TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun U18 Kulüpler Bölgesel Kros Ligi Final Yarışmaları’ndan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı Türkiye ikinciliğini elde etti.

Bölgesel Kros Ligi’nde sezon Gaziantep’te yapılan final etabıyla birlikte tamamlandı. Son yarışmaya erkekler ve kızlarda toplam 170 atlet katıldı.

Sonbahar sezonunda Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 15 bölge projesi kapsamında çeşitli illerde seçmeleri yapılan Bölgesel Kros Ligi yarışmalarının finali Gaziantep’te gerçekleştirildi. Yarışmalarda 170 atlet boy gösterirken, erkekler ve kızlarda sezonun birincileri de belirlendi.

U18 Erkekler kategorisinde yarışan Bilal Bayramoğlu, Erkan Ateşoğlu, Erkan Kaplan ve Feyzi Erdem Kaçar’dan oluşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları takım halinde ikincilik elde etti.

9 takım puanı ile Ankara Ankaspor Gelişim Kulübü’nün birinci olduğu yarışmalarda; Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı 35 takım puanla ikinci, Ağrı Gençlik Spor Kulubü ise 36 puanla üçüncülüğü elde etti.

Bu Haber 2018-12-04 16:22:00 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.

• BAŞKAN ŞAHİN, SOSYAL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

SOSYAL HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNULDU Şehirde yaşayan 1 milyon genci sahiplenen Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucunun yoğun kullanılan mahalleleri taradı, aileler uzman ekipler tarafından bilin